Campanie Praktiker - TVA cadou la al doilea produs identic achizitionat

Praktiker România vine în întâmpinarea proiectului legislativ de reducere a TVA-ului cu 4%, prin scăderea totală a taxei pe valoare adaugată, la mii de produse la nivel național. Mii de produse, din toate categoriile, grădină, amenajări sau decorațiuni, din cele 28 de magazine Praktiker, vor intra în campania „TVA cadou la al doilea produs identic achiziționat”, care se desfășoară până la data de 3 noiembrie 2015.

„Această măsură vine ca urmare a deciziei de schimbare a TVA-ului, dar și a măririi plafonului pentru salariul minim pe economie. Suntem atenți la contextul macro în care trăim și grija noastră este de a acomoda clienții cu aceste măsuri legislative și de a crea premisele schimbării. Odată cu scăderea TVA-ului, putem începe să ne facem planuri pentru a schimba ceva în viaţa noastră. Praktiker are soluții accesibile pentru fiecare, de la amenajări ușoare, înlocuirea mobilei, decorațiuni noi, până la renovări complete. Pentru toate acestea, scăderea TVA-ului se va resimţi pozitiv în bugetul familiei și va crește simțitor confortul”, a declarat Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker România.

Prin această activitate promoțională, clienții au posibilitatea de a-și transforma casa în acasă la cel  mai bun raport calitate/preț. Articolele participante sunt semnalate la raft cu sigla „TVA cadou”. Clienții pot opta pentru una sau mai multe categorii identice de produse. Pentru a beneficia de campanie la maxim, clienții sunt încurajați să vină însoțiți la cumpărături de rude, prieteni, alături de care să poată împărți produsele identice și să se bucure împreună de reducerile aplicate.

Regulamentul integral al campaniei este disponibil în magazine sau pe www.praktiker.ro

În România, Praktiker s-a impus ca lider al pieţei de DIY, fiind cel mai cunoscut și iubit brand în rândul consumatorilor români, cu un nivel de notorietate de peste 98%. În prezent, compania are 28 magazine în 24 de oraşe din ţară. Oferta Praktiker România cuprinde peste 40.000 de produse, incluzând: decoraţiuni pentru interior şi exterior, produse de grădinarit și materiale de amenajări; produse sanitare, mobilă, electronice şi electrocasnice.