Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit Charge.

Oferta STAR Student cuprinde 4 produse si servicii care ajută la gestionarea rapidă si usoară a banilor: cont curent la Banca Transilvania, un card de debit contactless BT – OmniPass, asigurare de călătorie în străinătate si Internet Banking BT24 Student. Toate acestea se adresează studentilor din România, cu vârste între 18 si 26 de ani, care pot aplica atât online, pe siteul Băncii Transilvania, cât si în oricare dintre sediile BT, pentru a beneficia de STAR Student.

Cardul de debit contactless BT – OmniPass înseamnă tehologie modernă, accesul la contul curent în lei deschis la Banca Transilvania, comisioane zero la retragerile de numerar si la plata cumpărăturilor, precum si discount-uri la partenerii OmniPass.

BT24 Student, serviciul de Internet Banking, permite consultarea online non-stop a contului bancar, transfer de bani, schimb valutar instant, plata fără comision a utilitătilor, reîncărcarea cartelelor telefonice, verificarea tranzactiilor, precum si Facebook/email/SMS payments.

Desemnarea câstigătorilor celor peste 30 de premii va avea loc în ianuarie 2016, prin tragere la sorti.