Crestere sustinuta a vanzarilor pentru Honda Trading Romania in primele 9 luni ale anului 2015

În primele 9 luni ale anului 2015, Honda Trading România a livrat 583 de unităti, depăsind cu 46,8% rezultatele înregistrate în aceeasi perioadă a anului 2014, cât si rezultatul total pe anul trecut, de 523 de unităti. În acelasi timp, Honda Trading Romania marchează a treia cea mai mare crestere în topul importatorilor auto pe piata din România.

Cel mai popular model din gama Honda a fost compacta Civic, în cele două versiuni de caroserie Sedan si Hatchback, cu un volum total de 304 unităti livrate. Readus recent în prim planul cumpărătorilor din România, Civic Sedan a reusit să se impună în categoria sedan-urilor compacte printr-un mixt atrăgător de dotări, spatiu si performante dinamice. Ca factor de referintă, în aceeasi perioadă a anului 2014, au fost livrate 128 de unităti din gama Civic.

Restilizat în primăvara acestui an, SUV-ul CR-V a atras 204 cumpărători, cu accent pe noul motor diesel 1.6 i-DTEC 160 CP, cel mai puternic propulsor din categoria sa de cilindree. Disponibilă din luna august, optiunea de transmisie automată cu 9 trepte pentru CR-V a demonstrat un potential important, prin urmare se asteaptă un rezultat pozitiv până la sfârsitul anului, în special pentru versiunile de echipare superioare.

Strategia de înnoire a gamei, ce a debutat în primăvară la Salonul Auto de la Geneva, a intrat în efect si pe piata din România cu noile HR-V, Jazz si Type R lansate oficial cu ocazia SAB&Accesorii 2015.

Cu o gamă complet nouă începând din luna octombrie a acestui an si cu un feedback foarte bun din partea clientilor care au plasat comenzi pentru noile modele cu luni înainte de lansarea oficială a modelelor în Romania, Honda Trading România se asteaptă la o continuare a trendului de apreciere a vânzărilor până la sfârsitul acestui an.