Reteaua de sanatate Regina Maria deschide prima clinica Private Care din Romania

Reteaua de sănătate Regina Maria lansează prima clinică Private Care, echivalentul medical al serviciilor de private banking, cu o investitie de 250.000 EUR. Pacientii vor beneficia, în noua clinică, de servicii medicale personalizate, iar dincolo de actul medical propriu-zis, vizita în noua unitate medicală va fi o experientă unică. Un consultant personal în sănătate va prelua pacientii de la momentul zero si îi va consilia până la rezolvarea problemei. Alte beneficii includ: medici de top, disponibili în functie de programul pacientului, consultantă în nutritie si stil de viată sănătos, un program complet de evaluare a stării de sănătate într-o singură zi – One Day Check-up.

„Sistemul de sănătate a evoluat masiv în ultimii ani, astfel încât actul medical trebuie să integreze si o experientă care să meargă dincolo de investigatii si analize, către stilul de viată al pacientului. Pacientii pe care îi asteptăm să ne calce pragul sunt oameni care înteleg importanta serviciilor personalizate de orice gen, nu doar medicale, sunt oameni care pretuiesc atentia la detalii si care îsi doresc sa aibă un medic dedicat gestionării problemelor de sănătătate pentru ei si întreaga familie. Ne gândim la persoanele care amână din lipsă de timp vizita la medic si care îsi doresc sa aibă într-un singur loc toate serviciile, fiind ghidati pe întreg parcursul medical de un Case Manager dedicat. Targetăm persoane care acum merg în străinătate pentru a-si rezolva problemele medicale si asteptăm 5000 de pacienti anul viitor. Am investit toată experienta acumulată în 20 de ani pentru a lansa o clinică ce oferă acces pacientilor la un plan de sănătate croit pe propriile nevoi, potentând în acelasi timp valoarea întregii retele.”, a declarat Fady Chreih, CEO Reteaua de sănătate Regina Maria.

Case Manager - Specialistul dedicat care are grijă continuu de pacient

Noua clinică va fi deschisă în cadrul Campusului Regina Maria Băneasa, din Bucuresti, iar principala noutate adusă pe piata serviciilor medicale private va fi medicul specialist dedicat care va avea viziunea holistică asupra cazului medical si va monitoriza sănătatea pacientului, coordonând întregul plan medical si consulturile interdisciplinare necesare.  Acest concept a fost structurat în jurul experientei acestor medici, specialisti cu o arie largă de expertiză medicală. În baza istoricului medical, în functie de problema de la acel moment si de nevoile pacientului, Case Managerul  va face toate programările necesare la medici, îl va îndruma permanent si va face follow-up, oferindu-i recomandări referitoare la planul de medicatie, răspunsul la tratament si nu numai.  

O consultatie în noua clinică va dura minim 40 de minute, timp în care medicul va evalua amplu si minutios pacientul, iar dacă va considera că problema medicală necesită examinări suplimentare, o întreagă echipă multidisciplinară se va reuni pentru a găsi diagnosticul si a oferi solutii de tratament. În plus, dacă pacientul va solicita serviciile unui anumit medic din Reteaua de sănătate Regina Maria, Case Managerul  va face toate demersurile necesare pentru a-i oferi serviciile medicale solicitate într-un timp agreat împreună cu acesta. În cadrul clinicii vor oferi consultatii si medici străini de top din Austria.

Plan personalizat de nutritie si stil de viată

Urmând trendurile clinicilor internationale, noua unitate medicală se pozitionează si pe oferirea de servicii de consultantă personalizată în nutritie si stil de viată sănătos. 
Printre alte beneficii aduse de clinica Private Care se numără: receptie separată, un număr special dedicat pacientilor Private Care si un lounge în care se pot relaxa între consultatii.

Reteaua de sănătate REGINA MARIA este cea mai extinsă retea de servicii medicale private din România, cu peste 3000 de angajati si colaboratori, în cele 22 de locatii proprii din Bucuresti si din tară. Reteaua de sănătate REGINA MARIA si-a câstigat pozitia de lider pe piata medicală românească datorită calitătii serviciilor oferite si a numărului de unităti medicale prin intermediul cărora deserveste peste 1,2 milioane de pacienti retail. Totodată, REGINA MARIA are un portofoliu de aproximativ 300.000 de abonamente corporate. În cifre, Reteaua de sănătate REGINA MARIA înseamnă: 22 locatii proprii, 4 spitale, 2  maternităti, 5  campusuri medicale, 5 centre de imagistică, 11 laboratoare acreditate, bancă proprie de celule stem si peste 180 de policlinici partenere în tară.