Branza proaspata cu smantana Fagaras, cel mai bine vandut produs Lactag in 2015

Branza proaspata cu smantana Fagaras este cel mai bine vandut produs Lactag al anului 2015. La finalul primului semestru al acestui an, Lactag a inregistrat vanzari mai mari ale acestui produs fata de celelalte din portofoliu, Branza proaspata cu smantana Fagaras  fiind in prezent cel mai cunoscut produs al brandului.

„Consumatorii romani de lactate sunt din ce in ce mai bine informati cu privire la ceea ce cumpara, orientandu-se in acelasi timp catre produse autohtone. Pentru ei, pe langa gustul produselor, calitatea si autenticitatea retetei, un loc important in luarea deciziei de achizitie il are insa in continuare factorul financiar”, declara Adriean Asan, Director General Lactag.

In ultimii ani, vanzarile in industria lactatelor au ramas la un nivel constant, desi piata a fost competitiva prin lansarea a noi sortimente de produse si branduri. Branza proaspata cu smantana Fagaras exista in portofoliul Lactag chiar din anii 1990, inregistrand in fiecare an o crestere semnificativa a vanzarilor.

Smantana si branza preparate din lapte proaspat sunt alimente indicate in orice regim alimentar, avand rol de protectie a sistemului nervos si cardio-vascular. De asemenea, branza contine calciu, vitamina D si magneziu, esentiale pentru bunastarea organismului. Branza proaspata de vaci este si un aliment satios, continand in acelasi timp mai putine calorii decat alte sortimente de branza.
Branza proaspata cu smantana Fagaras se gaseste in cutii de 200 g, in toate magazinele din reteaua „Pe gustate” si in lanturile internationale precum Cora, Auchan si Selgros.

Lactag este cea mai mare fabrica de prelucrare a laptelui din sudul Romaniei, cu o traditie de peste 50 de ani si cu un capital integral privat. Cofinantarea Sapard a ajutat la modernizarea si retehnologizarea fabricii, astfel încat sa ajunga in prezent la cele mai inalte standarde de calitate. Gama de produse semnata Lactag cuprinde sortimentele de lactate, cat si mezelurile de traditie Pe Gustate. De asemenea, Lactag continua dezvoltarea propriei retele de magazine Pe gustate.