Un nou supermarket Carrefour in Bucuresti, cu program non-stop - Market str. Branduselor

Carrefour a deschis pe 22 octombrie 2015 cel de-al optsprezecelea supermarket din Bucuresti, ajungand la un numar de 101 magazine in acest format.

Noul supermarket, Market str. Branduselor, invita clientii sa aleaga dintr-o gamă variata, de aproximativ 5.300 de produse, din care peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine ca mărcile na?ionale.

De asemenea, pe langa experienta de cumparaturi cat mai plăcuta, oferita de echipa noastra de profesionisti, pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor, acest magazin va functiona in regim Non-Stop.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de tări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viata de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primeste în magazinele sale peste 10 milioane de clienti din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse si servicii la preturi echitabile.

În România, Grupul Carrefour număra 183 de magazine dintre care 28 hipermarketuri 'Carrefour', 101 supermarketuri 'Market', 43 magazine de proximitate 'Express', 10 magazine de proximitate 'Contact' si un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro.