Reteaua Profi a crescut la 350 de magazine prin inaugurarea a trei unitati la Beclean, Bacau si Oradea

Unitatea din Beclean, Jud.Bistrita-Nasaud, sporeste la 164 numarul localitatilor in care reteaua este prezenta. Situata in localul fostului restaurant Somesul, pe Str. Piata Libertatii nr.2, aceasta are o suprafata totala de 643.01, din care sala de vanzari masoara 456 mp, si functioneaza in format Standard.

Cel de al saptelea magazin PROFI din orasul Bacau si al 12-lea din judetul cu acelasi nume a inceput sa functioneze pe Str. Iosif Cocea la nr. 19B, in format City. Suprafata sa totala este de 385.5 mp, iar sala de vanzari se intinde pe 295 mp.

La Oradea, Jud. Bihor, noul PROFI este amplasat pe str. Bumbacului nr.26, la parterul unui bloc de locuinte. Functioneaza in format City, cu o suprafata totala de 352 mp si o sala de vanzari de 255 mp.

PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania, fiind prezenta in toate judetele si in municipiul Bucuresti. Planurile companiei prevad inaugurarea a cel putin 100 de magazine in acest an si continuare extinderii cu alte cel putin 100 in 2016.

PROFI detine 350 de magazine in format Standard si City in orase si in format Loco in zonele rurale, adaptandu-si oferta astfel incat sa corespunda cerintelor consumatorilor si sa poata patrunde in zone pana acum considerate a fi inaccesibile retailului modern. Toate acestea si ampla implicare in activitati sociale dedicate copiilor au facut ca PROFI sa devina unul dintre brandurile puternice din Romania.