Polita de Raspundere Civila Acoperisuri pentru clientii Lindab

Incepând cu luna octombrie 2015, Lindab oferă un avantaj suplimentar clientilor săi, în premieră pe piată, prin Polita de răspundere civilă acoperisuri. Astfel, persoanele sau companiile care achizitionează sisteme complete de acoperisuri din tiglă metalică Lindab, realizate cu montatori Lindab, au garantia unei lucrări de calitate.

Procesul de constructie sau de renovare este unul foarte stresant pentru proprietar, din cauza numeroaselor probleme care pot interveni pe parcurs. De aceea, Lindab preia responsabilitatea pachetului de servicii legate de acoperis, oferind siguranta unui produs ce se ridică la înăltimea asteptărilor, montat corespunzător.

“Pentru a beneficia de un acoperis de calitate, estetic si cu durată mare de viată, este nevoie de 2 factori cheie: produse bune si montaj profesionist, conform instructiunilor din ghidul de montaj. Lindab oferă consumatorului toate premisele pentru a beneficia de un lucru bine făcut, conform asteptărilor!”, a declarat Radu Gliga, Director Vânzări Lindab.

În cei 20 de ani în care activează în România, compania a oferit sisteme de acoperis de înaltă calitate si a instruit peste 1.500 de montatori în cadrul Academiei Lindab. Mai mult, va continua să impună un standard în acest domeniu prin selectarea, testarea si promovarea montatorilor de încredere pe www.montatorilindab.ro§.

“De-a lungul timpului am văzut multe situatii în care oamenii si-au pierdut răbdarea si încrederea în produs din cauza unor servicii realizate de mesteri pregătiti necorespunzător. De aceea am simtit nevoia să facem un pas în fată si să punem clientul la adăpost, asumându-ne responsabilitatea prin Polita de răspundere civilă acoperisuri. Garantăm astfel că vom rezolva eventualele probleme intervenite în urma montajului defectuos, iar clientii Lindab vor fi acoperiti în orice situatie!”, explică Radu Gliga.

Polita de răspundere civilă acoperisuri Lindab este valabilă la achizitionarea sistemelor complete de acoperisuri din tiglă metalică Lindab, realizate de montatorii Lindab, conform instructiunilor din ghidul de montaj Lindab. Prin această asigurare sunt acoperite pagubele apărute în casă din cauza montajului defectuos si se referă la functionalitatea acoperisului, nu la aspectul său estetic.

Având valabilitatea de 1 an de la data receptiei finale a lucrării, polita poate fi utilizată doar însotită de următoarele documente:
- contractul de vânzare-cumpărare;
- contractul de montaj (dacă montajul este realizat de altă firmă decât cea de la care se achizitionează produsele si la care activează un montator recomandat de Lindab);
- factura pentru materiale si factura de montaj;
-  procesul-verbal semnat la preluarea acoperisului de către montatorul Lindab (înainte de începerea montajului);
-  procesul-verbal de receptie a lucrării, semnat de cumpărător si montatorul Lindab.


Prezentă pe piata românească începând cu anul 1994, Lindab România dezvoltă, produce si promovează produse si solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme de ventilatii pentru un climat interior îmbunătătit. Produsele se fabrică din otel si sunt recunoscute pentru calitatea înaltă, usurinta în asamblare, eficienta energetică, impactul minim asupra mediului si, nu în ultimul rând, pentru serviciile ce le însotesc si care aduc valoare adăugată clientilor.

Lindab România este parte a concernului international Lindab Group, care dezvoltă, produce si promovează solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Lindab Group are puncte de lucru în 31 de tări si un număr de 4.300 de angajati.