Euromoney: UniCredit Bank, cea mai buna banca de Cash Management din Romania in 2015

UniCredit Bank a fost desemnată "Cea mai bună bancă de Cash Management" din România, în cadrul sondajului Euromoney 2015 pentru Cash Management, la care au participat clienti ai tuturor băncilor din tară.

Realizat la nivel global si considerat un barometru al calitătii serviciilor în domeniul bancar si al pietelor de capital, “2015 Euromoney Cash Management Survey” a avut rezultate spectaculoase privind perceptia fată de grupul UniCredit, în particular în Europa Centrală si de Est. Astfel, UniCredit a fost declarată banca numarul 1 în Cash Management în sapte tări din CEE în care grupul are operatiuni - respectiv România, Cehia, Croatia, Ungaria, Turcia, Slovenia, Serbia - si Austria, în urma centralizării opiniilor transmise de reprezentantii a 27.000 de companii internationale. 

„Suntem mândri si onorati de acest premiu, prin care se reconfirmă atentia pe care o acordăm clientilor nostri. Aceasta recunoastere vizează aria serviciilor de Cash Management, dar si eforturile permanente ale echipei UniCredit Bank. Multumim clientilor nostri pentru încrederea pe care ne-o acordă, feedback-ul lor continuu ajutându-ne să le oferim solutii performante adaptate nevoilor reale de business în aria de Cash Management”, a declarat Maria Gheorghiu, Head of Cash Management în cadrul UniCredit Bank.

Pentru UniCredit România rezultatul marchează o evolutie importantă fată de cel din anul precedent, 2014, si se datorează efortului comun al echipei si calitătii serviciilor oferite de UniCredit Bank.

UniCredit Bank este parte a UniCredit, grupul financiar european cu reteaua cea mai extinsă din Europa Centrală si de Est si una dintre cele mai importante din Europa. UniCredit Bank este un "one-stop-shop" pentru servicii financiare, deservind mai mult de 560.000 de clienti. Grupul este prezent în România prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management, UCTAM, Pioneer Asset Management si UniCredit Business Integrated Solutions.

Euromoney Magazine este o publicatie cu aparitie lunară, apreciată la nivel mondial ca una dintre cele mai respectate surse de informatii cu privire la tendintele înregistrate în domeniul bancar international si cel al pietelor de capital. Euromoney realizează anual sondaje de opinie pentru serviciile de cash management, trezorerie si financiare.