Agentii de pariuri licentiate, recomandate de comunitatea Ponturi-bune.ro

De doar cateva luni, romanii pot paria online 100% legal pe multe website-uri importante. Acest lucru se intampla in urma intrarii in legalitate a acestor case de pariuri online, care au primit licenta de la autoritatile din domeniu, in tara noastra. In conditiile in care exista chiar si liste negre cu agentii care nu au obtinut pana in prezent licenta, romanii ar trebui sa aleaga doar website-uri unde cu siguranta nu vor avea probleme in aceasta privinta.

Totusi, dincolo de legalitate, ofertele difera de la o casa de pariuri la alta. Care sunt cele mai bune agentii de pariuri online licentiate in Romania? Cei de la ponturi-bune.ro, website ce ofera multe informatii utile pasionatilor de pariuri, au reusit sa analizeze casele si agentiile de pariuri online care au obtinut licenta pentru a functiona legal in Romania si au alcatuit un top case de pariuri pentru a usura viata utilizatorilor mai putin experimentati care sunt in cautarea unui partener de buna calitate.

Unibet se remarca prin oferirea celor mai mari cote de pe internet, in general. In plus, exista sute de optiuni de pariere la fiecare meci care apar foarte devreme chiar si daca sunt din competitii mai putin cunoscute. Alt avantaj este ca, in calitate de jucator, ai gratuit sute de meciuri live online saptamanal din ligi de top, precum Bundesliga, Liga a 2-a din Anglia, Ligue 1 sau Primera Division. Nu trebuie ignorat nici faptul ca pariezi oriunde si oricand cu aplicatia pentru mobil/tableta, care se prezinta foarte bine din punct de vedere al uzabilitatii.

Cei de la sportingbet se remarca prin bonus de bun venit - un pariu 100% gratuit pana la 200 RON. Echipa ponturi-bune.ro a apreciat si bonusul acumulator pentru sport si tenis: cu cat mai mult evenimente pe un bilet, cu atat ai sansa la un bonus mai mare pana la 35%. "Sportingbet TV iti pune la dispozitie in fiecare zi peste 50 de evenimente live din cele mai importante sporturi, Primera Division si Bundesliga fiind atractiile principale cand vine vorba de fotbal". Exista si un concurs saptamanal de pronosticuri cu premii de 65.000 RON. Interfata pentru mobil nu intampina probleme si este usor de folosit.

NetBet ofera bonus bun pentru primul depozit, 50% pana la 200 RON, iar in perioada aceasta primesti un BOOST ce poate ajunge la 250 RON. Exista cote foarte bune ce rivalizeaza cu casa de pariuri de pe primul loc si optiuni de pariere care se gasesc de obicei doar la casele de pariuri offline, cum ar fi numarul de schimbari. Demna de mentionat este si asigurare combo - in caz ca pierzi biletul din cauza unui singur eveniment primesti banii mizati inapoi (min. 5 selectii). In plus, ai pana la 40 RON bonus la primul pariu de pe mobil, chiar daca aplicatia nu este de cea mai buna calitate, conform ponturi-bune.ro.

"Informatii despre cele mai noi evenimente sportive, rezultate, ponturi de pariere, recomandari pentru obtinerea de bonusuri si alte avantaje - toate pot fi accesate pe website-ul ponturi-bune.ro, unul de referinta in mediul online romanesc, in domeniul pariurilor sportive. Jocurile de noroc online, acum reglementate legal, pot fi o forma placuta de divertisment si chiar de castig, atat timp cat sunt respectate reguli generale in materie de etica, iar sumele jucate sunt rezonabile", noteaza website-ul PlayNews.ro. Pe website-ul mentionat anterior se pot afla informatii detaliate despre agentii de pariuri legale in Romania.