Lidl inaugureaza un nou magazin in Hunedoara

Lidl continuă investitiile în România prin inaugurarea în data de 12 noiembrie a unui magazin nou construit în Hunedoara. Având o suprafată de vânzare de aproximativ 1200 m2 si o capacitate de 100 de locuri de parcare, noua unitate va fi situată pe Strada Mihai Viteazu, nr. 2. Orarul de functionare al noului magazin va fi următorul: între 7:30 si 21:00 de luni până sâmbătă, iar duminica, între 8:00 si 19:00.

Inaugurarea noului magazin Lidl continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun pret, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecventă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reteaua Lidl fiind produse în România.

Având acces direct la cele mai bune produse din fiecare tară în care activează, Lidl propune clientilor săi mărci de calitate superioară din întreaga Europă, venind direct de la producătorii din România, Italia, Franta, Germania, Spania si alte tări.

Lidl va continua investitiile în România în paralel cu crearea de noi locuri de muncă la nivel national. Lidl are în prezent peste 4.200 de angajati în reteaua de magazine, centrele regionale de distributie si în sediul central.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa, activând în 26 de tări europene si având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a peste 10.000 de magazine. Având mai mult de 170.000 de angajati, Lidl se numără printre primii 10 comercianti de produse alimentare la nivel mondial.