Libra Internet Bank lanseaza un serviciu rapid si gratuit de portare a banilor direct in contul de economii, cu 2% dobanda

Libra Internet Bank lanseaza un serviciu inovator de portabilitate total gratuit si instantaneu din orice cont bancar din Romania, direct in contul de economii nelimitat, cel mai bun cont de economii de pe piata bancara, cu dobanda de 2%.

“Prin lansarea serviciului de portabilitate ne pastram promisiunea fata de clienti de a fi mereu inovatori in zona de digital banking prin produse extrem de performante, inclusiv in ceea ce priveste solutiile de economisire.”, a declarat Emil Bituleanu, Director General Libra Internet Bank.

Serviciul de portabilitate este disponibil incepand cu 6 noiembrie si este parte integrata a serviciului de internet banking. Pentru a fi accesat, clientii trebuie sa urmeze 3 pasi simpli:

Accesarea aplicatiei de internet banking si alegerea meniului “Porteaza banii gratuit”;

Completarea sumei care se doreste a fi transferata si datele cardului, necesare procesarii platii, la fel ca la orice alta tranzactie online cu cardul;

Banii sunt transferati gratuit si instantaneu, direct in contul de economii nelimitat, cu dobanda 2%.

Dobanda contului de economii nelimitat se calculeaza din prima zi si se plateste lunar, iar retragerile si toate platile in lei sunt nelimitate si gratuite, ceea ce il face cel mai bun cont de economii din Romania.

Totodata, Directorul General al bancii a declarat: “Incercam sa ne mentinem pozitionarea pe piata cu cea buna oferta oferta de economisire, acum clientii avand posibilitatea de a-si porta instantaneu si gratuit banii in cel mai bun cont de economii din Romania.”

Libra Internet Bank ofera si posibilitatea de recurenta din orice cont bancar din Romania si nu impune conditii suplimentare. Astfel, clientii bancii pot sa transfere lunar o anumita suma de bani din orice alt cont bancar romanesc pentru a-si face economii in mod automat.

In prezent, pentru deschiderea unui cont curent, banca nu percepe costuri de deschidere sau administrare, oferind produsul Contul Libra Online 100% gratuit. 

Persoanele interesate de acest serviciu pot deschide online un cont la Libra Internet Bank, accesand www.libraonline.ro.