Lidl inaugureaza un nou magazin, in Craiova - al patrulea din oras

Lidl continuă investitiile în România prin inaugurarea, în data de 19 noiembrie 2015, a celui de-al patrulea magazin Lidl din Craiova, reteaua sa din România ajungând astfel la 190 de magazine. Noua unitate se va deschide în Strada Caracal, nr. 150 A, având o suprafată de vânzare de aproximativ 1200 m2, si o capacitate de 120 de locuri de parcare. Odată cu deschiderea sa, vor fi create 20 de noi locuri de muncă. Orarul de functionare al noii unităti va fi următorul: între 7:30 si 22:00 de luni până sâmbătă, iar duminica, între 8:00 si 20:00.

Inaugurarea noului magazin Lidl continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun pret, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecventă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reteaua Lidl fiind produse în România.

Având acces direct la cele mai bune produse din fiecare tară în care activează, Lidl propune clientilor săi mărci de calitate superioară din întreaga Europă, venind direct de la producătorii din România, Italia, Franta, Germania, Spania si alte tări.

Lidl va continua investitiile în România în paralel cu crearea de noi locuri de muncă la nivel national. Lidl are în prezent peste 4.200 de angajati în reteaua de magazine, centrele regionale de distributie si în sediul central.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa, activând în 26 de tări europene si având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a peste 10.000 de magazine. Având mai mult de 170.000 de angajati, Lidl se numără printre primii 10 comercianti de produse alimentare la nivel mondial.