Stefanini recruteaza 50 de noi specialisti pentru centrul din Polonia, care este coordonat din Romania

Stefanini, unul dintre principalii jucători globali în externalizarea de servicii IT,  îsi propune să angajeze până la sfârsitul anului viitor 50 de noi specialisti pentru centrul din Cracovia, coordonat din România. Astfel, până la sfârsitul anului 2016, echipa Stefanini din Polonia va număra 200 de angajati.

În Polonia, Stefanini are la ora actuală 150 de angajati, cu 30 mai multi decât la începutul anului. Compania intentionează să extindă în continuare echipa din Cracovia, urmând ca până la sfârsitul acestui an să mai angajeze încă 10 specialisti, iar pe parcursul anului 2016 încă 40.

Centrul din Cracovia al Stefanini oferă la acest moment atât pozitii de management, cât si pentru tehnicieni de nivel 1 si 2, care cunosc limbile poloneză, cehă, slovacă, engleză, franceză, olandeză si lituaniană.

Campania de recrutare si echipa de HR din Polonia sunt coordonate din România, de către Daniela Vercellino, EMEA Recruitment Manager, Stefanini. De asemenea, activitătile de training si dezvoltare organizatională din centrul Stefanini din Polonia sunt coordonate tot din România. Între cele două echipe există o comunicare strânsă, se ajută reciproc si au procese comune.
În Cracovia, Stefanini furnizează servicii de service desk pentru clienti din domenii precum FMCG, Life Sciences si productie industrială.

„Activitatea din Polonia este foarte importantă, din mai multe motive: deservim din Cracovia clienti cu prezentă locală foarte importantă, este un hub pentru limbi străine greu de găsit în România - poloneza, ceha, slovaca -, si, nu în ultimul rând, reprezintă o alternativă pentru clientii care preferă ca zonă de suport Polonia”, a declarat Daniela Vercellino.

Ca urmare a cresterii numărului de angajati de anul acesta, dar si a planurilor de dezvoltare pentru 2016, spatiul de birouri existent în Cracovia nu mai este suficient, iar în acest moment Stefanini este într-un proces de extindere a sediului, în cadrul aceluiasi parc de business. Centrul va avea, în final, o suprafată de peste 1.000 mp, care va permite cresterea în continuare a echipei din Polonia.

Stefanini este o companie braziliană ce beneficiază de 27 de ani de experientă în livrarea de servicii IT la nivel mondial. Specializată în diverse industrii, compania oferă expertiză IT clientilor din domenii precum servicii financiare, telecom, asigurări sau sectorul public.

Prezentă în 34 de tări, Stefanini oferă servicii IT offshore, onshore si nearshore, inclusiv servicii de dezvoltare de aplicatii, precum si servicii BPO. Recunoscută la nivel mondial, Stefanini se numără printre cele mai mari 100 de companii de IT din lume (BBC News) si a fost pozitionată pe locul al patrulea într-un top al companiilor cu cel mai mare grad de internationalizare, realizat de Fundatia Dom Cabral din Brazilia.