Cardul de credit MasterCard de la CEC Bank - pana la 12 rate fara dobanda pentru tranzactiile mai mari de 100 de lei

Utilizatorii cardului de credit in lei MasterCard de la CEC Bank pot beneficia acum de 3, 6, 9 sau 12 rate fixe lunare fara dobanda. Optiunea de plata este valabila pentru toate tranzactiile mai mari de 100 lei efectuate la comerciantii nationali si internationali, din momentul activarii serviciului si pana la incetarea acestuia.

Serviciul de plata in rate poate fi activat printr-o solicitare scrisa depusa la banca sau prin intermediul Centrului de asistenta carduri, sunand la numarul de telefon de pe verso-ul cardului. Activarea serviciului se efectueaza fara costuri.

"Prin lansarea serviciului de plata in rate, ne dorim sa oferim clientilor nostri o solutie moderna si simpla de a putea achizitiona bunuri si servicii cu costuri minime", a declarat Radu Gratian Ghetea, Presedinte Director General CEC Bank.

Utilizand cardul de credit MasterCard de la CEC Bank, clientii bancii beneficiaza de o perioada de gratie de pana la 59 zile si o dobanda introductiva pentru o perioada de 6 luni de la data activarii, in prezent de numai 1,50% (ROBOR 3M + 0 p.p.). Dupa primele 6 luni, dobanda va fi 12,92% (ROBOR 3M + 11,42%), una dintre cele mai reduse de pe piata.

Cardul de credit CEC Bank ofera clientilor posibilitatea sa efectueze tranzactii on-line securizate, prin  inrolarea in mod gratuit in serviciul 3D Secure. In plus, toate cardurile  MasterCard emise de CEC Bank au incorporata tehnologia contactless.

Mai multe detalii despre cardul de credit MasterCard de la CEC Bank pot fi obtinute in orice unitate teritoriala, apeland gratuit numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul www.cec.ro, sectiunea Carduri.