Bursele Telekom, editia 2015 - 10 burse de excelenta vor fi oferite de Telekom Romania

Telekom Romania anuntă o nouă editie a programului „Bursele Telekom” prin care îsi propune să sustină tinerii cu rezultate academice deosebite. În cadrul editiei din acest an, zece studenti vor beneficia de câte o bursă în valoare totală de 10.000 lei, acordată în transe lunare pe durata anului universitar 2015 – 2016.

„Programele de burse de excelentă sunt deja un proiect cu traditie în cadrul grupului de companii Telekom Romania. Astfel, încă din anul 2002 am desfăsurat o serie de initiative menite să sprijine tineri valorosi, cu potential, în parcursul lor educational, fundamentul pentru o viitoare carieră de succes. Până în prezent 85 de tineri au beneficiat de burse de excelentă prin programele pe care le-am derulat de-a lungul timpului. În plus, proiectul pe care l-am desfăsurat în vara acestui an cu fonduri europene a permis unui număr de 200 de studenti să urmeze stagii de practică în cadrul Telekom Romania”, a declarat Ruxandra Vodă, Director Comunicare grupul Telekom Romania.

Selectarea beneficiarilor celor 10 burse se va desfăsura în perioada 18 noiembrie – 14 decembrie 2015 si va include două etape: concurs de aplicatii si interviu. Prima etapă, care este eliminatorie, va avea loc între 18 noiembrie - 4 decembrie si presupune înscrierea în concurs, conform termenilor si conditiilor din regulamentul de participare disponibil pe www.burseletelekom.ro. În urma analizei înscrierilor vor fi selectati 20 de candidati. În cadrul celei de-a doua etape a proiectului, care va avea loc în zilele de 10 si 11 decembrie, cei 20 de candidati vor fi intervievati de către un juriu care va desemna cei 10 câstigători. Acestia vor fi anuntati pe 14 decembrie 2015, pe www.burseletelekom.ro.

Juriul va fi format din:

Cristina Bazavan – jurnalist si blogger, cu o experientă în media de peste 16 ani;

Mihaela Perianu - fondator si Managing Partner la Aims Human Capital, companie activă de 21 de ani în piata de Executive Search si Consultantă si fondator si Managing Partner la Dale Carnegie Training;

Mihai Popa-Radu - Managing Partner al companiei Seeds for Success, una dintre cele mai reputate firme pe zona de Executive Coaching si Leadership Skills Development din România;

Sorin Psatta - Integrated Communication Director la Graffiti BBDO România si Lector la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicării a Universitătii din Bucuresti;

Anca Păsat - Manager Resurse Umane în cadrul Diviziei Dezvoltare Organizatională România, Telekom Romania;

Theodora Manea – Bursier Telekom Romania, studentă la Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Drept;

Adriana Nistor – Bursier Telekom Romania, studentă la Facultatea de Matematică si Informatică în cadrul Universitătii din Bucuresti.

Candidatii eligibili sunt tineri cu vârsta maximă de 30 de ani, cu rezultate scolare foarte bune si obiective clare de carieră, care au absolvit liceul si sunt studenti în cadrul unei institutii de învătământ superior de stat, categoriile „fără plată” sau „cu plată”, la zi, indiferent de profil si de anii de studiu (I, II, III, IV, V sau master). Candidatii pot aplica pe website-ul www.burseletelekom.ro, sectiunea Aplicatii, până pe data de 4 decembrie, ora 17:00.

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicatii fixe si mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienti, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.
 
Prin noul concept comercial MagentaONE lansat pe piată, Telekom Romania oferă pachete integrate de servicii fix-mobil într-o formă simplificată, adresate atât clientilor persoane fizice, cât si clientilor companii. MagentaONE înseamnă un singur loc pentru toate serviciile de comunicatii necesare: un singur Call Center, o singură factură, o singură aplicatie MyAccount (inclusiv o aplicatie pe mobil). Clientii beneficiază astfel de o experientă completă si inedită: servicii de voce si date mobile 3G si 4G, telefonie fixă traditională, internet fix de până la 1Gbps si televiziune prin mai multe tehnologii, inclusiv televiziune interactivă (IPTV), precum si continut de calitate si exclusivităti – toate disponibile pe platforma Telekom TV. De asemenea, MagentaONE consolidează pozitia Telekom Romania de lider în furnizarea de solutii complete de telecomunicatii si IT&C, pentru companiile din România, indiferent de dimensiunea lor.

La sfârsitul lunii septembrie 2015, peste 160.000 de clienti au ales pachetele integrate de la Telekom Romania si au devenit parte din universul MagentaONE.
 
Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piata românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom si COSMOTE România.
 
Telekom Romania este un brand care apartine Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial, cu peste 151 milioane de clienti pentru servicii mobile, 30 milioane de linii fixe si peste 17 milioane linii broadband (la 31 decembrie 2014). Grupul oferă produse si servicii fixe, comunicare mobilă, Internet si IPTV pentru consumatori si solutii IT&C pentru clienti din mediul de business. Deutsche Telekom este prezent în peste 50 de tări si are circa 228.000 angajati la nivel mondial. Grupul a generat venituri de 62,7 miliarde euro în anul financiar 2014 – mai mult de 60% din această valoare în afara Germaniei.