Gama Deluxe, disponibila in magazinele Lidl, aduce clientilor care platesc cu carduri MasterCard si Maestro premii de peste 300.000 lei

In prag de Sărbători, MasterCard lansează un nou proiect dedicat încurajării plătii cu cardul, în parteneriat cu Lidl Romania. Astfel, începând cu 16 noiembrie, în reteaua de magazine Lidl, plătile cu carduri MasterCard si Maestro înscriu automat clientii Lidl în concursul ”Îndeplineste-ti dorintele”, în care se pot câstiga premii în valoare totală de peste 300.000 de lei.

”Plata cu cardul la comercianti în sfârsit începe să devină, o normalitate pentru români. În completarea activitătilor si platformelor noastre lansate în acest an, ne bucurăm să oferim posesorilor de carduri MasterCard si Maestro o nouă serie de motive pentru a tranzactiona rapid si în sigurantă, prin campania din magazinele Lidl”,  a declarat Cosmin Vladimirescu, General Manager MasterCard pentru România.

Plata cu cardurile MasterCard si Maestro în magazinele Lidl vine cu numeroase avantaje – comision zero, usurintă în utilizare, rapiditate si sigurantă.


În perioada 16 noiembrie – 27 decembrie, posesorii de carduri MasterCard si Maestro care achizitionează cel putin un produs din gama Deluxe disponibilă în toate magazinele Lidl din România, intră automat în tragerea la sorti pentru unul dintre premiile oferite în cadrul concursului ”Îndeplineste-ti dorintele”.

Printre marile premii oferite de către Lidl România si MasterCard se numără un Audi A6, cinci televizoare smart TV Samsung si 10 telefoane Samsung Galaxy S6 Edge. Valoarea totala a premiilor se ridică la 301.083,06 lei, cu TVA si taxe incluse.