Angajatii Lidl beneficiaza de vaccinuri antigripale gratuite

Începând cu toamna anului 2015, Lidl oferă angajatilor vaccinuri antigripale gratuite, alături de pachetele private de servicii medicale, puse deja la dispozitia acestora din luna aprilie a anului trecut. Astfel, pe lângă cele peste 650 de tipuri de servicii ultramoderne de specialitate disponibile în reteaua de 470 de clinici, spitale si laboratoare private, la nivel national, angajatii vor avea acces, în mod optional, si la vaccinuri antigripale.

Această initiativă completează accesul angajatilor Lidl la servicii variate de îngrijire medicală privată, la cele mai înalte standarde, oferindu-le posibilitatea de a lua măsurile necesare pentru a-si proteja sănătatea, mai ales în sezonul rece. Oferite special tuturor celor peste 4.200 de angajati Lidl, vaccinurile antigripale sunt un beneficiu suplimentar actiunilor pe care compania le dezvoltă pentru a crea un mediu de muncă plăcut si demonstrează grija pe care Lidl o are fată de acestia.

Prin pachetele de servicii medicale oferite începând de anul trecut, angajatii Lidl au acces la cele mai bune clinici si spitale din tară si, în consecintă, la o gamă largă de servicii. De la investigatii, tratamente medicale si consultatii de specialitate si până la tratamente în ambulatoriu sau chiar monitorizarea sarcinii, angajatii Lidl au oricând la îndemână îngrijirea de care au nevoie. Angajatele primesc, de asemenea, o indemnizatie pentru nastere, în valoare de 2.000 RON.

Toate aceste servicii medicale sunt gratuite, iar optiunea de a beneficia de vaccinurile antigripale apartine în totalitate angajatilor Lidl.

„Pentru noi este foarte important ca angajatii nostri să beneficieze de cea mai bună îngrijire, în special atunci când este vorba despre sănătatea lor. În acest sens, am conceput aceste programe prin care să punem la dispozitia tuturor angajatilor Lidl servicii medicale gratuite si să le oferim accesul la vaccinurile antigripale, în special în contextul anotimpului în care ne aflăm,” a declarat Dna. Ileana stefan, HR Director Lidl România.

Reteaua Lidl România numără, în momentul de fată, un total de 191 de magazine în toată tara si peste 4.200 de angajati. Acestia reprezintă Echipa de Succes a Lidl, ce lucrează împreună pentru a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun pret, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente.