Clientii care fac depozite la Banca Romaneasca sunt premiati cu asigurari sau bonus la dobanda

Banca Romanească S.A. Membră a Grupului National Bank of Greece a dat startul campaniei „Depozite cu Asigurare”, prin care răsplăteste toti clientii care, în perioada 11 Noiembrie – 11 Decembrie 2015, constituie cel putin un depozit la termen de minim 5.000 de euro sau echivalentul acestuia în altă valută la cursul BNR, pe o perioadă minimă de 6 luni.

Astfel, clientii vor fi premiati, la alegere, cu o asigurare medicală de călătorie în străinătate pentru o perioadă maximă totală de 12 zile/călătorie sau  o asigurare de invaliditate permanentă totală si deces, din accidente, ambele oferite de compania Garanta Asigurări SA sau cu un bonus de 0.20% aplicat la dobânda aferentă depozitelor Standard pe termen de 180 zile. 

„Am observat o schimbare în comportamentul clientilor nostri si o preocupare crescută pentru produsele de economisire. De la an, la an, volumul depozitelor constituite a crescut semnificativ. Din dorinta de a-i recompensa pe cei care iau decizii rationale si pe termen lung pentru viitorul lor am lansat campania <<Depozite cu Asigurare>>”, declară Dan Grigoriu, director Divizia Produse si Segmente Retail, Banca Românească.

Recompensa aleasă se acordă o singură dată fiecărui client, la data creării primului depozit la termen care îndeplineste conditiile prevăzute în regulamentul campaniei. Asigurarea pentru invaliditate permanentă totală si deces, din accidente, oferită ca primă optiune de premiu, este valabilă pe o perioadă de un an, iar asigurarea medicală de călătorie în străinătate, efectuată în scop turistic, acoperă o perioadă maximă totală de 12 zile de călătorie si are acoperire internatională (cu exceptia României), iar solicitarea poate fi făcută în termen de un an de la deschiderea depozitului. Mai mult, bonusul aplicat dobânzii aferente depozitelor Standard constituite pe 180 zile în conditiile si în perioada campaniei este de 0.20%, si este fix pe întreaga perioadă contractuală. 

Banca Românească este una dintre institutiile financiare importante care activează pe piata din România oferind clientilor săi, persoane fizice si juridice, o gamă largă de produse si servicii de calitate adaptate nevoilor fiecăruia. Cu un capital social de peste 700 de milioane de lei si o retea natională de sucursale în majoritatea oraselor importante ale tării, Banca Românească are 23 de ani de activitate pe piata bancară din România.

Societatea de asigurări GARANTA ASIGURĂRI, a fost înfiintată în octombrie 1997, ca initiativă a unor importante institutii financiare si bancare de a investi pe piata românească a asigurărilor, având ca principal actionar Compania elenă de asigurări ETHNIKI - membră a Grupului financiar “National Bank of Greece”.