Primul hipermarket Carrefour din Timisoara, al 29-lea din Romania

Carrefour România a deschis primul hipermarket Carrefour din orasul Timisoara si a celui de-al 29-lea din tară, în cadrul celui mai nou centru comercial dezvoltat de NEPI, Shopping City Timisoara.

„Ne bucurăm să deschidem primul hipermarket Carrefour din Timisoara, pana acum fiind deja prezenti in oras cu nu mai putin de 6 magazine Market. Cu o suprafata de aproximativ 10 ori mai generoasa decat cea a unui supermarket, Hipermarketul Carrefour Timisoara propune clientilor a gama larga de produse, atat alimentare, cat si non-alimentare, dar si servicii având cele mai înalte standarde de calitate, la preturi cu adevărat avantajoase. Preocuparea noastră continuă este de a le oferi clientilor nostri o experientă specială de cumpărături si de a găsi intr-un spatiu modern si prietenos tot ceea ce au nevoie sub acelasi acoperis.” a declarat Jean Baptiste Dernoncourt, Director General al Carrefour România.

Date cheie despre hipermarketul Carrefour Timisoara: adresă: Calea Sagului nr 100, Timisoara; gama de articole: aproximativ 50.000; laboratoare de fabricatie proprii: macelarie, gastronomie-rotiserie-pizza, brutarie, cofetarie; suprafată de vânzare 7800 m2; 32 case de marcat; locuri de muncă noi: 300; numar de locuri de parcare gratuite: 1800; mijloace de transport: tramvaiul 7, autobuzul 33 si liniile Express 1 si 8.

Carrefour Timisoara beneficiază de aparatură ce reduce consumul de energie electrică si a emisiilor de dioxid de carbon: iluminarea prin LED-uri reduce consumul de energie electrică cu 35%.; sistemele de refrigerare reduc emisiile de dioxid de carbon cu peste 900 tone pe an; căldura generată de sistemul de refrigerare este redirectionată către spatiile de depozitare anexe magazinelor, eliminând nevoia folosirii unor alte surse de energie.

Tombola specială de deschidere din perioada 25 noiembrie – 09 decembrie ofeara clientilor, prin tragere la sorti, zeci de premii puse in joc: tablete, telefoane smart sau marele premiu - un autoturism Opel Corsa.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de tări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numărul unu în Europa. În România, Grupul Carrefour detine 186 de magazine dintre care 29 hipermarketuri 'Carrefour', 104 supermarketuri 'Market', 43 magazine de proximitate 'Express', 10 magazine de proximitate 'Contact' si un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro