Banca Transilvania a emis 50.000 de carduri pentru clientii Volksbank Romania

Cardurile Băncii Transilvania pentru clientii Volksbank România sunt disponibile în unitătile BT. Pentru ridicarea cardului/cardurilor este necesar să se tină cont de unitatea Băncii Transilvania dedicată.

Cardurile BT vor putea fi folosite începând cu 2 ianuarie 2016 de către clientii VBRO deveniti clienti ai Băncii Transilvania, dată până la care vor putea fi utilizate cardurile Volksbank România. Acestia beneficiază de gratuitate pentru emiterea cardului de debit si pentru transferul la BT a contului curent de la VBRO. Informatii detaliate despre cardurile Băncii Transilvania sunt prezentate pe microsite-ul dedicat.

BT a emis 50.000 de carduri noi pentru clientii Volksbank România, echivalent cu numărul cardurilor de la Volksbank România cu care s-au făcut tranzactii în ultimele sase luni.

Clientii Volksbank România au la dispozitie unitatea BT alocată pentru ridicarea cardurilor BT. Aceasta se poate afla prin trei modalităti: online; Call Center BT (24h/24, gratuit: 0800.800.881; btvolksbank @ btrl.ro); mesajul primit postal din partea Băncii Transilvania si a Volksbank România.

Clientii VBRO se pot adresa oricărei unităti a Băncii Transilvania pentru servicii, produse, operatiuni si consultantă dacă doresc să devină clienti BT înainte de finalul acestei luni, când are loc fuziunea dintre cele două bănci, si anume în 31 decembrie a.c. Clientii companii beneficiază, prin intermediul unitătii BT dedicate, inclusiv de consultantă din partea consilierilor Băncii Transilvania, iar din acelasi loc pot prelua token-urile de acces la BT24 Internet Banking.

Banca Transilvania a emis peste 2,5 milioane de carduri, dintre care 260.000 sunt carduri de credit prin programul de loialitate STAR. Acestea au generat tranzactii în primele 9 luni ale acestui an cu aproape 19% mai mari decât perioada similară a anului precedent. Cota de piată BT privind volumul tranzactiilor cu carduri este de aproximativ 18%. In fiecare secundă au loc 3 tranzactii cu cardurile BT.