RCA online cu livrare prin curier - cea mai simpla si ieftina metoda de asigurare

Numarul romanilor care fac cumparaturi online creste continuu, pe masura ce timpul petrecut pe internet este tot mai mare. Posesori de gadgeturi din ce in ce mai performante si din ce in ce mai accesibile ca pret, romanii se obisnuiesc sa le utilizeze inclusiv pentru shopping, caci totul vine in mod natural. Oriunde te-ai afla, poti face rapid o comanda online, iar daca urmezi recomandarile de baza in domeniu, cu siguranta nu ai nimic de pierdut. Din contra, castigi timp si chiar bani, pentru ca in comertul online aproape totul este mai ieftin decat in cel offline.

Bancile emitente de carduri, companiile de carduri (Visa si MasterCard) si procesatorii de plati online incurajeaza plata cu cardul pe internet prin campanii de informare, de educare, dar si prin promotii (concursuri). De pe internet nu cumperi insa doar produse, ci si servicii, la fel de simplu. Pana si plata facturilor se poate face pe internet. In unele cazuri, livrarea serviciilor comandate online se face instant (de exemplu atunci cand incarci o cartela de telefonie mobila pre-paid), in alte cazuri livrarea se face prin curier: comanzi online o polita de asigurare RCA pentru masina ta si o primesti rapid, acasa sau la birou, in orice localitate din tara.

Procesul este foarte simplu, caci te bucuri de toate avantajele comertului electronic. Gasesti cu siguranta cel mai bun pret, dar si cele mai bune conditii generale. Mai nou, astfel de asigurari se pot plati chiar si in rate egale fara dobanda, prin carduri de credit partenere ale brokerilor de asigurari. CardAvantaj, "vedeta" in domeniu, este probabil cea mai populara forma de plata in rate in mediul e-commerce. Evident, poti comanda si o polita Casco, tot online. Aici concurenta este mai mare (asigurarea nefiind obligatorie) si ai toate sansele sa te bucuri de bonusuri si beneficii suplimentare.

Un astfel de website dedicat asigurarilor RCA si Casco incheiate online este www.rcalatineacasa.ro, administrat de AUST Insurance Broker de Asigurare. Livrarea politelor se face rapid, oriunde in tara, fara taxe de livrare. Se pot incheia asigurari pentru toate tipurile de utilizatori (persoana fizica, persoana juridica, pensionar, leasing etc.) si pentru toate tipurile de utilizare a masinii (utilizare normala, taxi, rent a car, distributie, paza, curierat, scoala de soferi, transport marfa, transport international). Plata se poate face online cu cardul (inclusiv in rate), dar si cash la livrare sau prin ordin de plata.