Carrefour directioneaza bugetul pentru petrecerea de Craciun catre victimele incendiului din Colectiv

Carrefour Romania continuă campania de solidaritate pentru victimele incendiului ce a avut loc în data de 30 Octombrie 2015, în clubul „Colectiv”, din Bucuresti. După donatiile în alimente, în bani cash si o mobilizare în rândul angajatilor pentru donatii de sânge, Carrefour redirectionează suma destinată organizării petrecerii de Craciun din acest an către persoanele afectate de incendiul de proportii de la Clubul „Colectiv” . 

Încă din primele momente după tragicul accident si în contextul unei mobilizări de criza în spitalele de urgentă din Bucuresti, în noaptea zilei de 30 Octombrie 2015, Carrefour România a contribuit cu donatii în alimente pentru personalul medical, voluntari si familiile victimelor în Spitalele de Urgentă Floreasca si Universitar.

Prin intermediul unui teledon organizat de Antena 1, Carrefour a transferat 25.000 de euro către această cauză, cu scopul de a acoperi o parte din fondurile necesare îngrijirii rănitilor, intensificându-si eforturile prin demararea unei campanii de donare de sânge în asociatie cu Institutul de Hematologie Transfuzională din Bucuresti.

De asemenea, toate veniturile realizate în urma comercializării DVD-ului André Rieu – Live în Bucuresti, exclusiv în hipermarketurile Carrefour, vor fi donate victimelor din Clubul Colectiv.

Din dorinta de a continua campania de solidaritate pentru victimele incendiului din Club „Colectiv”, Carrefour România a redirectionat către acestea suma destinată petrecerii de Crăciun din acest an, petrecere organizată anual pentru un grup de aproximativ 700 de persoane. Initiativa a venit din partea angajatilor companiei către top managementul Carrefour, iar suportul tuturor a fost unul prompt si asumat. În urma unui sondaj intern, peste 80% dintre angajatii Carrefour au raspuns afirmativ intrebării privind donarea banilor către rănitii din Clubul Colectiv în locul organizării petrecerii. 

Astfel, Carrefour România îti mentine în continuare sprijinul pentru victimele incendiului din Clubul „Colectiv”, sporind astfel constientizarea acestui incident în rândul societătii civile.