Avangate si-a extins spatiul de birouri din Bucuresti cu 1.000 mp

Incepand din aceasta toamna, echipa Avangate din Bucuresti si-a marit spatiul de birouri cu inca 1.000 mp, pe langa cei 2.000 mp deja existenti, in zona Pipera, cladirile Conect C1 si C3. Asadar, in momentul de fata, cei 180 de angajati se bucura de o suprafata totala de 3.000 mp dotata dupa ultimele standarde de confort.

Noul spatiu din Conect C3 este ocupat in acest moment de o echipa de 70 de persoane, dar poate acomoda in total un numar de 100 de oameni. Acesta este impartit intre numeroasele birouri largi si luminoase, zonele functionale, o sala de relaxare si o bucatarie, care a devenit cea mai apreciata suprafata de socializare datorita dotarilor de care dispune, precum canapele, zone de gatit/pregatit si servit masa.

“Am ales o aranjare deosebita a birourilor astfel incat sa facilitam lucrul in echipa, dar in acelasi timp sa ii multumim si pe angajatii care lucreaza mai bine in liniste. Astfel, avem zone de discutii informale dedicate intalnirilor zilnice in grup, dar si spatii mai linistite in care colegii se pot concentra fara a fi distrasi de anumite zgomote externe. Noul biroul denota o atmosfera relaxata, prietenoasa, este luminos si foarte functional.” spune Madalina Moraru, Senior HR Director.
In spatiul din cladirea Conect C3 s-au mutat echipele de R&D (Development, Testing, Infrastructure) si Product Management (Product Management, Affiliates, UX, Technical Writers).

“In special pentru angajatii din Romania, in continuare punem accent pe dezvoltarea echipelor tehnice si de produs, sustinand astfel strategia globala a companiei. Spatiul nou din Conect3 este dedicat acestor departamente, asigurand o interactiune optima la nivelul lor.” continua Madalina Moraru.

Numele salilor de sedinte din noul spatiu a fost rezultatul unui efort colectiv de creatie, cele mai apreciate denumiri fiind: Utopia, Wonderland, Matrix, Enterprise si Voyager.