Clientii UniCredit Bank pot folosi ATM-urile Euronet in aceleasi conditii precum ATM-urile UniCredit Bank

UniCredit Bank si Euronet Romania anuntă încheierea unui parteneriat prin care detinătorii de carduri emise de bancă pot folosi reteaua de 470 de ATM-uri a Euronet. Prin încheierea acestui parteneriat, UniCredit Bank oferă clientilor săi care detin carduri o retea de peste 1.000 de ATM-uri si echipamente multifunctionale de eliberare si depozitare numerar, una dintre cele mai extinse din sistemul bancar. Pentru toate operatiunile efectuate în reteaua de ATM-uri a Euronet, clientii UniCredit Bank beneficiază de o structură de comisionare si de standarde de securitate identice cu cele practicate în reteaua de bancomate proprie băncii.

Într-o primă fază, în reteaua Euronet clientii UniCredit Bank vor putea efectua retrageri de numerar, schimbarea PIN si interogări de solduri, pentru ca ulterior, din prima parte a anului viitor, pe lista de operatiuni disponibile să se adauge mini extras de cont (tipărirea ultimelor 10 tranzactii efectuate), mobile top-up si plăti de facturi pentru furnizori ce au acorduri încheiate cu banca.

Harta punctelor în care sunt disponibile ATM-uri si echipamente multifunctionale, incluzând întreaga retea UniCredit Bank si Euronet Romania, este disponibilă la: https://www.unicredit.ro/ro/branch-finder.html

“Parteneriatul cu Euronet Romania ne permite să le oferim clientilor nostri una dintre cele mai extinse retele de ATM-uri si echipamente multifunctionale de eliberare si depozitare numerar din sistemul bancar românesc si astfel, să le fim mai aproape. Pentru noi, acest parteneriat cu Euronet este un pas firesc pe care îl facem în contextul atentiei sporite pe care o acordăm activitătii din segmentul de retail, pentru care am dezvoltat în ultima vreme numeroase produse si servicii – carduri de credit cu bonusuri si oferte unice, alternative atractive pentru economisire, produse competitive de cont curent, servicii de online si mobile banking”, a declarat Sorin Drăgulin, Head of Retail Banking Sales UniCredit Bank.

„Parteneriatul încheiat cu UniCredit Bank reprezintă un moment important în dezvoltarea retelei noastre independente de ATM-uri, confirmând o dată în plus succesul modelului nostru de business, si permite partenerului nostru să ofere clientilor un nivel crescut de servicii si satisfactie, precum si să realizeze o eficientă operatională sporită. UniCredit Bank este cea de-a noua bancă în reteaua noastră din România, care include acum mai mult de 25% dintre băncile prezente pe piata locală. Un astfel de interes din partea pietei este o mărturie cu privire la strategia noastră care ar trebui să încurajeze orice bancă din România să adere la reteaua de ATM-uri a Euronet”, a declarat Dimitris Verikios, Euronet Regional Managing Director.

UniCredit Bank este parte a UniCredit, grupul financiar european cu reteaua cea mai extinsă din Europa Centrală si de Est si una dintre cele mai importante din Europa. UniCredit Bank este un "one-stop-shop" pentru servicii financiare, deservind mai mult de 580.000 de clienti. Grupul este prezent în România prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management, UCTAM, Pioneer Asset Management si UniCredit Business Integrated Solutions.

În România, UniCredit Bank este una dintre principalele institutii financiare, oferind servicii si produse de înaltă calitate pentru toate categoriile de clienti. UniCredit Bank îsi propune să mentină permanent clientul în centrul activitătilor sale, să fie un partener cu care se lucrează usor si să fie o parte foarte activă a comunitătilor în care îsi desfăsoară activitatea.