BCR a incheiat protocol cu ANAF si va acorda credite mai rapid

Banca Comercială Română (BCR) a încheiat un protocol de colaborare cu Agentia Natională de Administrare Fiscală (ANAF), prin care simplifică semnificativ procesul de acordare a creditelor prin eliminarea documentelor de venit pentru clientii ale căror venituri sunt raportate la ANAF.

“Din dorinta de a îmbunătăti permanent experienta clientilor nostri, BCR continuă să investească în simplificarea procesului de creditare. Odată cu încheierea acordului cu ANAF, clientii cu venituri stabile nu vor mai fi nevoiti să obtină documentele de venit de la angajator fiind suficientă semnarea, în momentul solicitării creditului, a unui Acord de consultare a evidentelor ANAF. Estimăm că, facilitarea procesului de creditare va genera o scădere a timpului de aprobare a dosarului de credit cu 60%, ceea ce înseamnă credite rapide si timp câstigat pentru clientii nostri”, a declarat Roxana Cristea, sef departament credite persoane fizice, BCR.

BCR le oferă clientilor care îsi încasează veniturile în cont BCR posibilitatea de a obtine credite de nevoi personale, carduri de credit sau descoperit de cont în maxim 3 ore de la momentul depunerii cererii de credit. Fie că solicită un credit de nevoi personale, un card de credit sau un credit de casă, clientii cu venituri stabile vor economisi, de acum timpul alocat în trecut pentru obtinerea documentelor de venit.

În cazul clientilor care realizează venituri care nu se regăsesc în evidentele ANAF, banca poate solicita în continuare documente suplimentare de venit.

Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operatiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societătile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinte. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (14,4 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienti si banca Nr.1 pe segmentele de economisire si creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clientilor si după numărul celor pentru care BCR este principală institutie cu care fac banking.

BCR oferă gama completă de produse si servicii financiare prin intermediul unei retele de 22 de centre de afaceri si 23 de birouri mobile dedicate companiilor si 509 unităti retail localizate în majoritatea oraselor din întreaga tară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piata tranzactiilor bancare, clientii BCR având la dispozitie cea mai mare retea natională de ATM - aproape 2.000 de bancomate si POS - 13.500 de terminale pentru plată cu cardul la comercianti, precum si servicii complete de Internet banking, Mobile Banking, Phone-banking si E-commerce.