Lidl ofera tuturor angajatilor 2 zile libere de Craciun, in 25 si 26 decembrie 2015

Conducerea Lidl România a decis să ofere tuturor angajatilor două zile libere de Crăciun. Mai mult, în luna decembrie angajatii Lidl vor primi si tichete cadou.

"Având în vedere faptul că perioada ce precedă Sărbătorile de iarnă este una aglomerată pentru cei care lucrează în comert, dar si pentru că respectă nevoia de timp liber a Echipei de Succes, Lidl România oferă si în acest an o zi în plus de odihnă, cu ocazia Crăciunului. Astfel, Lidl este singura companie de retail din România care le oferă angajatilor săi două zile libere cu ocazia Sărbătorilor de Crăciun", se precizeaza intr-un comunicat de presa al companiei, citat de SMARTfinancial.ro.

Astfel, angajatii Lidl vor beneficia de zile libere atât pe 25, cât si pe 26 decembrie, pentru a se bucura de momentele de sărbătoare, alături de cei dragi. De asemenea, luna decembrie aduce tichete cadou angajatilor, iar copiii acestora au primit daruri din partea companiei, cu ocazia sărbătorii de Sfântul Nicolae.

Clientii Lidl vor putea achizitiona produsele necesare pentru pregătirea Sărbătorii de Crăciun până pe 24 decembrie inclusiv, urmând ca angajatii magazinelor Lidl din toată tara să îsi reia activitatea începând cu 27 decembrie.

Reteaua Lidl România numără, în momentul de fată, un total de 192 de magazine în toată tara si peste 4.000 de angajati.