25.000 de clienti BCR sunt beneficiarii celei mai mari campanii de scadere a ratelor la credit

25.000 de clienti au acceptat oferta de rate reduse a Băncii Comerciale Române (BCR) desfăsurată pe parcursul ultimelor 3 luni ale anului 2015.

“După trei luni, pot afirma că a fost cea mai mare campanie de reducere a costurilor creditelor din 2015, în România. Am reusit să le oferim clientilor nostri cea mai concretă solutie comercială, aliniată la conditiile economice existente. Avem 25.000 de clienti care au acceptat oferta BCR si beneficiază deja de credite cu dobânda ajustată, si acest lucru a fost foarte apreciat de către acestia. Ceea ce a facut diferenta au fost întâlnirile si discutiile individuale cu fiecare client, fapt care ne-a permis să intelegem necesitatile fiecăruia si să putem oferi solutia potrivită”, a declarat Dana Demetrian, Vicepresedinte Retail&Private Banking, BCR.

Clientii care au acceptat oferta BCR si-au redus cu 25%, în medie, valoarea ratei, ce cea mai mare reducere a unei rate lunare fiind de 1100 euro.

12.500 euro este valoarea economisită, în medie, de clientii Scade Rata pe perioada creditului rămasă, iar valoarea medie a unui credit la nivel national este de 26.500 euro

„Programul de reducere a costurilor creditelor va continua deoarece este parte integrantă din strategia de dezvoltare a BCR bazată pe construirea unei relatii de încredere, pe termen lung, cu clientii nostri”, a incheiat Dana Demetrian.