REMAX Romania isi extinde reteaua locala cu inca doua noi francize si ajunge la 15 birouri

RE/MAX, lider mondial în real-estate si franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, îsi continuă expansiunea pe plan national si anuntă deschiderea a două noi birouri în Bucuresti si Oradea, ajungând astfel la 15 agentii în România.

Astfel, RE/MAX continuă proiectul de dezvoltare pe plan local si inaugurează luna aceasta cel de-al doilea birou din Bucuresti si primul din Oradea, fiind astfel prezentă cu francize în opt orase ale tării.

Potrivit companiei, RE/MAX are deja francize în orase precum Cluj-Napoca, Arad, Bistrita, Brasov, Suceava, Bacău, Sibiu si Bucuresti. Dintre acestea, jumătate sunt reprezentate de conversii – agentii imobiliare ce au ales să se afilieze retelei RE/MAX, iar jumătate sunt start-up-uri – antreprenori ce si-au dorit începerea unui business în real-estate, trendul urmând să se mentină si pentru noile birouri ce urmează a fi inaugurate în următoarea perioadă.

„Fiecare dintre orasele alese pentru extindere reprezintă pentru noi zone cu potential mare de crestere. Astfel, Bucuresti este, fără îndoială, principalul centru de dezvoltare al industriei imobiliare si locul în care vizăm deschiderea celor mai multe birouri, mai exact 25 de francize în următorii 10 ani”, a declarat  Răzvan Cuc, Director Regional RE/MAX România.

În ceea ce priveste Oradea, oras în care RE/MAX deschide primul birou în această lună, Răzvan Cuc admite că este o zonă de interes pe termen lung, perioadă în care compania vizează atingerea unui număr de trei birouri.

Cele două noi birouri ce urmează a fi inaugurate, ambele reprezentând start-up-uri, vor avea, împreună, 10 agenti special pregătiti în cadrul Academiei RE/MAX. 
De asemenea, ambele echipe vor avea acces la noua platformă CRM (Customer Relationship Management), recent lansată în urma unei investitii de 100.000 euro.

„În acest fel, le oferim noilor membri ai echipei acces la peste 1 milion de proprietăti listate în platforma globală si peste 100.000 de agenti RE/MAX din 97 de tări, alături de care pot desfăsura tranzactii în colaborare”, a subliniat reprezentantul companiei.

Raportat la planurile pentru următoarea perioadă, RE/MAX vizează, pe termen lung, atingerea unui număr de 110 francize în România până în 2023.

„În 2016, ne vom concentra pe dezvoltarea retelei de birouri din Bucuresti, însă nu excludem nici principalii poli de dezvoltare ai tării precum Cluj-Napoca, Iasi, Constanta sau Timisoara. De asemenea, ne îndreptăm atentia si către orasele cu un număr mai mic de locuitori, dar unde există potential imobiliar”, a mai adăugat Răzvan Cuc.

RE/MAX este lider mondial în real-estate, fiind franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment. Compania, înfiintată în 1973 în Denver, are astăzi peste 6.300 de birouri si peste 100.000 de agenti afiliati în 97 de tări din întreaga lume. În Europa, RE/MAX este prezent în 31 de tări, cu 1.500 birouri si 12.000 de agenti, continuând să se extindă.