Libra Internet Bank expediaza gratuit la sediul clientilor biletele la ordin si cecurile

Libra Internet Bank continua seria avantajelor oferite clientilor persoane juridice si introduce livrarea gratuita a Instrumentelor de Debit (bilete la ordin si cecuri).

„Am dorit sa oferim clientilor nostri un plus de confort in utilizarea intrumentelor de debit, simplificand astfel procesul de eliberare a tipizatelor solicitate in sucursale. Clientii au acum posibilitatea de a alege modalitatea de transmitere a acestora gratuit, direct la sediu, scutind astfel un drum la banca”. a declarat Cristian Petrec, Vicepresedinte Libra Internet Bank.

Astfel, incepand cu 14 ianuarie, toti clientii din categoria persoanelor juridice pot solicita Instrumentele de Debit, exclusiv prin intermediul sucursalelor bancii, cu posibilitatatea de a le primi gratuit direct la sediu.

In plus, clientii au la dispozitie modalitatea de alerte prin SMS pentru a fi informati cu privire la Instrumentele de Debit primite la plata. Alertele pot fi activate foarte simplu, din aplicatia de internet banking.

Mai multe detalii legate de utilizarea Instrumentelor de Debit se gasesc la adresa http://www.librabank.ro/instrumente_de_debit.

Libra Internet Bank are o retea de 43 de sucursale si se adreseaza cu preponderenta segmentelor de clienti IMM, Corporate, Profesii Liberale si Agricultura.