Managerul BNP Paribas Cardif Bulgaria preia si conducerea BNP Paribas Cardif Romania

BNP Paribas Cardif România anuntă schimbări în structura de management a companiei, începând cu 1 ianuarie 2016. Carmen Bahrim, General Manager BNP Paribas Cardif România, si-a încheiat mandatul la începutul acestui an.

“BNP Paribas Cardif este un angajator de top si un partener de încredere. În timpul celor 10 ani în care am condus compania, am avut onoarea să lucrez alături de colegi incredibil de talentati si dedicati. Pentru mine, a fost un privilegiu să coordonez o asemenea echipă. Le sunt recunoscătoare pentru sustinerea constantă si nemărginită a eforturilor noastre de a conduce compania către o pozitie de top pe piata de bancassurance din România. Sunt mândră de lucrurile pe care le-am realizat împreună si le doresc succes în a face fată provocărilor viitoare.”, a declarat Carmen Bahrim.

Cu o experientă de 18 ani în corporatii multinationale, dintre care 16 ani în pozitii de top executives, Carmen Bahrim a pus bazele societătii de asigurări BNP Paribas pe piata din România în 2006 si a condus compania către o pozitie de top pe piata de bancassurance.

Mario Kostov, General Manager BNP Paribas Cardif Bulgaria preia si conducerea societătii de asigurări în România, înlocuind-o pe Carmen Bahrim din pozitia de CEO.

”Numirea în functia de General Manager BNP Paribas Cardif România reprezintă, atât o onoare, cât si o responsabilitate. Intentionez să consolidez pozitia pe care o avem pe piata de bancassurance si să mentin compania pe primul loc în topul produselor de asigurări pentru protectia creditelor atasate produselor financiare distribuite în retelele partenerilor nostri. Totodată, îmi propun să creez o sinergie între echipele din România si Bulgaria astfel încât să ne atingem obiectivele pentru perioada următoare.”, a declarat Mario Kostov, General Manager BNP Paribas Cardif România & Bulgaria.

Cu o experientă de peste 20 de ani în industria financiară, Mario Kostov este si membru al Consiliului de Supraveghere Cardif Croatia, pozitie pe care o ocupă din anul 2006. Anterior, a ocupat functia de General Manager Bulstrad Life.

BNP Paribas Cardif este societatea de asigurări a Grupului BNP Paribas, prezentă în România prin cele două sucursale ale sale: Cardif Assurance Vie S.A. Paris Sucursala Bucuresti (pentru produse de asigurări de viată) si Cardif-Assurances Risques Divers S.A. Paris Sucursala Bucuresti (pentru produse de asigurări generale), începând cu ianuarie 2007. 

BNP Paribas Cardif România este unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de bancassurance pe piata locală, având parteneriate cu trei bănci din top 10, cu unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobilă din România si cu numărul 1 de pe piata de credite de consum. BNP Paribas Cardif România se concentrează 100% pe modelul de business B2B2C si dezvoltă si vinde produse de protectie, precum si serviciile aferente prin intermediul băncilor, companiilor de credit de consum, companiilor de leasing, telecomunicatii, retail si furnizorilor de servicii.