PeliFilip a asistat Banca Transilvania in achizitia unui portofoliu de credite performante de la Bank of Cyprus

Casa de avocatură PeliFilip a asistat Banca Transilvania, unul dintre cei mai importanti jucători din sectorul bancar local, în legătură cu achizitia unui portofoliu de credite performante acordate de către Bank of Cyprus, în România, unor clienti de retail.

Finalizarea acestei tranzactii este prevăzută pentru finalul lunii februarie a acestui an si va avea ca rezultat cresterea bazei de clienti de retail a Băncii Transilvania.

„Această tranzactie reprezintă o exceptie pentru piata din România, dominată în ultima perioadă de vânzări de portofolii de credite neperformante. Îi multumim partenerului nostru – Banca Transilvania – pentru colaborarea excelentă pe care o avem si pentru oportunitatea de a ne implica, alături de el, în unele dintre cele mai importante tranzactii din sectorul bancar local”, a declarat Carmen Peli, Partener PeliFilip.

Echipa PeliFilip implicată în această tranzactie a fost coordonată de către Carmen Peli si Monica Iancu, Parteneri, si de către Alexandra Manciulea, avocat senior.
 

Astfel, Banca Transilvania îsi continuă seria de achizitii pe piata locală, după preluarea si integrarea Volksbank România la finalul anului 2015, tranzactie în care cumpărătorul a fost asistat tot de către PeliFilip.

PeliFilip este o firmă de avocatură care asigură servicii juridice de înaltă calitate cu ajutorul unei echipe care urmăreste să stabilească standardul pe piată în ceea ce priveste dinamismul, întelegerea afacerilor clientilor si creativitatea solutiilor juridice aplicate.  Specializati în proiecte complexe care necesită o abordare inovatoare, avocatii PeliFilip au o vastă experientă în diverse domenii, precum infrastructură si concesiuni, fuziuni si achizitii, energie, drept societar, piată imobiliară, concurentă, litigii, finantări si piete de capital, precum si dreptul muncii.