Bogdan Pismicenco va coordona segmentul B2B al Kaspersky Lab din trei tari

Bogdan Pismicenco, Channel Sales Manager la Kaspersky Lab, este, din acest an, responsabil de coordonarea segmentului de business din trei tari din regiune: Romania, Bulgaria si Republica Moldova.

Biroul Kaspersky Lab din Romania va coordona si operatiunile B2B din Republica Moldova, pe langa cele din Romania si Bulgaria. Bogdan Pismicenco, care ocupa functia de Channel Manager din octombrie 2013, a fost initial responsabil cu dezvoltarea retelei de parteneri din Romania, iar din 2014, si din Bulgaria.

“In ultimii doi ani, am reusit sa formam o retea de parteneri de incredere, iar impreuna furnizam solutii de securitate personalizate pentru companii din Romania si Bulgaria si sunt convins ca vom avea aceleasi rezultate bune si in Moldova”, spune Bogdan Pismicenco. Channel Sales Manager, Romania, Bulgaria si Republica Moldova, Kaspersky Lab. “In urmatorii ani, ne asteptam ca segmentul pentru companii – atat cele mici si mijlocii, cat si marile corporatii – sa fie unul dintre principalele motoare de crestere la nivel global si in regiune. Pe masura ce nevoile clientilor de schimba, in functie de evolutia amenintarilor, noi venim cu ceva mai mult decat cu simple produse anti-virus. Intregul arsenal de informatii privind securitatea cibernetica pe care il detinem ne permite sa mergem dincolo de securitatea endpoint si sa aducem solutii pe masura nevoilor partenerilor si clientilor din regiune.”

Inainte de Kaspersky Lab, Bogdan Pismicenco a fost Sales Manager pentru unul dintre partenerii Xerox, contribuind la dezvoltarea companiei timp de 10 ani, din 2003, pana in 2013. Bogdan este licentiat in Stiinte Politice al Universitatii din Bucuresti.

Cu un angajat din trei care lucreaza in cercetare si dezvoltare, Kaspersky Lab acorda o importanta strategica acestui domeniu. Echipa de cercetare a companiei, GReAT (Global Research and Analysis Team) include cercetatori din toata lumea, doi dintre ei avand biroul la Bucuresti: Costin Raiu, Directorul GReAT si Stefan Tanase, Senior Security Researcher.

Din reteaua de parteneri Kaspersky Lab in Romania fac parte companii cum ar fi GECAD Net, Dossev & Co. sau BTS – parteneri Platinum si ClassIT Hardware, Ager Business Tech, BestAntivirus, sau BitSolutions – parteneri Gold.

Kaspersky Lab este una dintre companiile de solutii de securitate cu cea mai rapida crestere si cel mai mare producator privat de solutii de securitate endpoint din lume, fiind inclus in topul primilor patru producatori de solutii pentru protectie endpoint la nivel mondial (IDC, 2014). Din anul 1997, Kaspersky Lab a ramas o companie inovatoare in domeniul securitatii informatice, care ofera solutii digitale eficiente si expertiza in domeniul amenintarilor IT pentru utilizatori individuali, IMM-uri si companii mari. Kaspersky Lab este o companie multinationala, cu o prezenta in aproximativ 200 de tari, unde protejeaza peste 400 de milioane de utilizatori din intreaga lume.