OLX.ro - cel mai vizitat site din Romania in decembrie 2015 si ianuarie 2016

Cu 9,4 milioane de vizitatori unici pe luna (SATI, decembrie 2015) si peste 11 milioane (SATI, ianuarie 2016), OLX.ro a fost mai vizitat site din Romania pentru doua luni consecutive. Cu aproximativ 4 milioane de anunturi active si cei mai multi vizitatori, OLX.ro este platforma preferata de romani pentru vanzarea si cumpararea de bunuri sau servicii.

In luna ianuarie din acest an, categoria Auto, Moto si Ambarcatiuni a fost cea mai vizitata sectiune din site. In prezent, pe OLX.ro se tranzactioneaza aproximativ 940 de masini in fiecare zi. Mai mult, un anunt incarcat in subcategoria Autoturisme are in medie aproximativ 400 de vizualizari si la fiecare 1,4 secunde un cumparator trimite un mesaj unui vanzator pentru anunturile cu masini.

Eficienta platformei s-a remarcat si pe parcursul anului trecut cand s-au vandut cel putin 270.777 de masini conform datelor din site (numar de anunturi in care utilizatorii au precizat ca au vandut autoturismul pe OLX.ro). De asemenea, pentru subcategoria Autoturisme, valoarea medie a unei tranzactii incheiate a fost 2.872 euro, anul trecut suma totala tranzactionata depasind 777 milioane euro.

Ca numar de anunturi noi, in ianuarie 2016 au fost incarcate peste 1,3 milioane, cu 10% mai mult fata de decembrie 2015. Astfel, in top trei categorii s-au numarat Electronice si Electrocasnice, Auto, Moto si Ambarcatiuni si Imobiliare.

OLX.ro este cea mai mare platforma de vanzare si cumparare online din Romania ca numar de anunturi si vizite, oferind o solutie rapida si eficienta romanilor ce doresc sa cumpere si sa vanda produse si servicii online.
   
OLX.ro ofera o platforma rapida si foarte bine localizata celor care doresc sa cumpere si sa vanda produse si servicii, prin simpla postare a unui anunt online. In fiecare luna, milioane de oameni din Romania vand si cumpara o gama larga de produse printre care masini, obiecte casnice, mobila, proprietati imobiliare, produse de folosinta indelungata, instrumente muzicale, vehicule, electronice si echipamente mobile, servicii, toate pe OLX.
 
Pentru mai multe informatii despre serviciile oferite de OLX.ro vizitati site-ul www.olx.ro. Informatii periodice sunt publicate si pe conturile de Facebook si Google Plus ale companiei.