10 milioane de unitati Huawei P8lite livrate in intreaga lume

Huawei a livrat peste 10 milioane de smartphone-uri Huawei P8lite, la doar 9 luni de la lansarea modelului în Europa. În total, întreaga serie Huawei P8 a fost livrată cu succes către mai mult de 16 de milioane de utilizatori din întreaga lume, astfel că 60% din vânzările înregistrate provin de pe pietele globale.

Anul 2016 a început în fortă pentru Huawei, compania înregistrând un nou record în materie de livrări de smartphone-uri: peste 12 milioane de unităti livrate în luna ianuarie – ceea ce înseamnă o crestere cu 93% fată de aceeasi perioadă a anului precedent. Mai mult, luna ianuarie a fost a patra lună consecutivă în care Huawei a livrat peste 10 milioane de smartphone-uri. Datorită cresterii continue a notorietătii brandului la nivel global, interesul consumatorilor pentru produsele Huawei creste deasemenea în mod semnificativ de la lună la lună.

Astfel, în anul 2015, compania Huawei a livrat 108 milioane de unităti – o crestere cu 44% fată de anul 2014, rezultat care consolidează pozitia companiei în topul primelor trei brand-uri la nivel global.

Modelul Huawei P8lite este primul smartphone al producătorului chinez care înregistrează mai multe vânzări pe pietele globale decât în China. Compania îsi propune să ajungă la consumatorii din întreaga lume cu produse performante, dar totodată usor de utilizat.

Adoptând design-ul elegant al seriei P, Huawei P8lite este realizat cu o atentie desăvârsită la detalii. Designul elegant este completat de specificatiile de top, precum procesorul Octa-core, camera foto principală de 13MP si tehnologia 4G integrate. Produsul păstrează un raport calitate-pret echilibrat pentru consumatori, care continuă să achizitioneze smartphone-ul într-un număr record.

În România, smartphone-ul este comercializat din luna iunie a anului 2015 si a înregistrat vânzări de peste 100.000 unităti, situându-se în top 5 cele mai bine vândute telefoane din România. Modelul este disponibil atât în oferta operatorilor de telefonie mobilă, cât si în cea a celor mai importante magazine de tehnologie.

În 2014, produsele si serviciile Huawei au acoperit peste 170 de tări, deservind mai mult de o treime din populatia lumii. În 2014, Huawei s-a clasat pe locul al treilea în ceea ce priveste livrările de smartphone-uri la nivel global. Compania detine 16 centre R&D în tări precum Germania, Suedia, Statele Unite ale Americii, Rusia, India si China. Făcând parte din cele 3 filiale ale companiei Huawei, Huawei Consumer BG pune la dispozitia consumatorilor săi telefoane mobile, dispozitive pentru acasă si servicii cloud.

Cu peste 20 de ani de expertiză în domeniul telecomunicatiilor, cu o retea globală dezvoltată si parteneri din întreaga lume, Huawei Consumer BG este orientată spre a oferi solutii inovatoare, punând la dispozitie experiente extraordinare prin tehnologii avansate. Huawei îsi respectă astfel angajamentul si îndeplineste visele oamenilor de pretutindeni.