Perspective bune de extindere in 2016 pentru proiectele rezidentiale Adora

Politica bună de preţuri, finisajele excelente şi calitatea construcţiei, precum şi compartimentarea inteligentă au stimulat vânzările la proiectele Adora din Bragadiru, Arad şi Timişoara, precum şi în proiectul lansat anul trecut în Pipera.

Vânzările au decurs foarte bine pentru Adora Urban Village unde toate apartamentele cu 3 camere şi studiourile sunt vândute, pentru Adora Park din Arad unde 85% din unităţi sunt vândute, respectiv în Adora Forest din Timişoara unde 40% din bloc este ocupat deja. 

„Clientul tipic pentru proiectele Adora preferă fie apartamentele cu 3 camere fie studiourile, mai ales că oferim avantajul unei mini-camere în plus, rezultat al compartimentării inteligente. Această mini-cameră poate fi folosită în multiple moduri, de la o cameră de hobby, o cameră de joacă pentru cei mici, până la o cameră de oaspeţi sau un birou”, a explicat Andreea Hamza, director de marketing pentru proiectele rezidenţiale administrate de Tagor.

Proiectele Adora sunt rezultatul unei investiţii de succes din partea fondului Patron Capital din Marea Britanie, şi sunt administrate de către Tagor, ca dezvoltator imobiliar şi administrator de proprietăţi. Proiectele Adora au început în 2013 cu Adora Urban Village situat în partea de SV a Bucureştiului, au continuat în 2014 cu Adora Park în Arad şi Adora Forest în Timişoara, fiind completate în 2015 cu Adora Pipera din Pipera.

Pentru moment, mai sunt disponibile apartamente cu 2 camere în complexul Adora Urban Village din Bragadiru, studiouri şi apartamente cu 2,5 camere în Adora Park Arad, respectiv puţin peste jumătate din unităţile din faza 1 în Adora Forest Timişoara (cu toate tipurile de unităţi disponibile, de la studiouri la apartamente cu 2 şi 3 camere). De asemenea, vânzările la Adora Pipera au început bine astfel încât 20% din unităţi sunt vândute sau rezervate deja.

„Piaţa s-a schimbat şi clienţii şi-au modificat atitudinea, find mai motivati să închidă procesul de cumpărare ceva mai rapid decât cu un an în urmă. Suntem încrezători în revenirea completă a pieţei imobiliare anul acesta, ceea ce ar reprezenta un context minunat pentru demararea fazelor următoare pentru proiectele noastre”, a detaliat Andreea Hamza.