CEL.ro a depasit 1 milion de comenzi procesate in cei peste 11 ani de activitate

La inceputul lunii februarie 2016, CEL.ro, magazin online cu capital integral romanesc, a atins 1 milion de comenzi procesate in cei peste 11 ani de activitate. Din 2004 peste 700.000 de clienti au comandat produse de pe site-ul magazinului. Retailerul online marcheaza momentul printr-o serie de reduceri mari care acopera prima jumatate a lunii.

Tot in cursul lunii februarie CEL.ro va desfasura o campanie dedicata Valentine’s Day care vine in sprijinul clientilor cu oferte speciale si discounturi de pana la 75%.

Campania este activa pana pe 15 februarie si a fost gandita pentru a sprijini clientii sa achizitioneze cadouri online pentru persoanele dragi. Fie ca te decizi sa alegi ceva traditional, fie ca esti mai indraznet, reducerile din aceasta perioada de la CEL.ro te ajuta sa alegi produsele si cadourile dorite la preturi speciale.

Pentru cei care doresc sa ofere altceva in afara de flori si ciocolata femeii dragi au discount la produsele Philips si alte marci de ingrijire personala de pana la 40%, ceasurile au discounturi chiar si de 44%, iar cele mai interesante oferte se gasesc la branduri precum Timex Kaleidoscope pentru ea si Casio pentru el. Cei care vor sa ofere parfumuri, au o gama larga de branduri de unde pot alege cu reduceri de pana la 44%.

Oferte se gasesc si in categoriile de dispozitive mobile si laptopuri pentru cei care vor sa iasa din tipare. Exemple din acest segment: HTC One A9 si LG Nexus 5X, iar un laptop HP 255 G4 Dual Core il gasesti in aceasta perioada cu 300 de lei mai putin.

CEL.ro activeaza pe piata din Romania din anul 2004. Cu o gama larga de produse, CEL.ro a contribuit la consolidarea comertului online romanesc si dispune de servicii integrate si adaptate e-commerce-ului actual cu peste 100.000 de produse in portofoliu si peste 1.000.000 de comenzi procesate pana in prezent.