Locuinte cu preturi de la 21.500 euro in Olympus Residence din Bucuresti

Premier Imobiliare, cea mai mare companie imobiliară din zona de sud a Capitalei anuntă începerea lucrărilor la proiectul imobiliar Olympus Residence, începând cu luna februarie 2016. Ansamblul Olympus Residence este amplasat pe soseaua Oltenitei (punct de reper capătul tramvaiului nr. 11) si reprezintă rezultatul a 23 de ani de experientă în dezvoltarea si promovarea imobiliară pe care a acumulat-o Premier Imobiliare. Directia noului ansamblu este aceea de a ridica standardul de confort al românilor în ceea ce priveste viata de familie, prin îmbinarea armonioasă a tuturor punctelor de interes.

”Un proiect rezidential sănătos, modern, util si durabil destinat familiilor, si nu numai. L-am numit Olympus pentru că adună la un loc toată experienta acumulată în cei 23 de ani de existentă în piata imobiliară a companiei. Olympus nu va fi doar un ansamblu care pe lângă faptul că promite si realizează, va fi un mic orăsel <<cu de toate>>, cum îmi place să îi spun. Va fi întruchiparea vie, daca imi permiteti, a spiritului si principiilor Premier. Mentinând linia, Cartierul Olympus este, probabil, cel mai complet ansamblu rezidential construit vreodată în Zona de Sud”, spune Alexandru Leona, Manager de Marketing, Premier Imobiliare.

Noul condominiu marca Premier va fi construit secvential. Prima fază cuprinde 1 corp de clădire (bloc) cu 2 scări si regim de înăltime S+P+6 etaje. Vor fi disponibile 86 de unităti locative în această primă fază, garsoniere si apartamente cu 2, 3 si 4 camere. Ultimul nivel va fi format exclusiv din 4 unităti locative tip penthouse (suprafete generoase, terase largi, vedere, etc.), pe fiecare scară. Termenul de finalizare pentru faza I este 20 decembrie 2016.

Preturile pentru unitătile locative din ansamblul Olympus Residence pornesc de la 21.500 de euro si ajung până la 95.000 de euro. Astfel, românii care sunt în căutarea unei locuinte în Zona de Sud pot plăti pentru o garsonieră între 21.500 de euro (cu 28.65 mp) si 39.500 de euro (cu 37.75 mp), pentru un apartament de 2 camere între 29.300 de euro (cu 39.15 mp) si 82.300 de euro (cu 78.45 mp), iar pentru un apartament de 3 camere între 71.500 de euro (cu 68.1 mp) si 95.000 de euro (cu 90.4 mp). Preturile includ T.V.A. de 5%.

În cadrul ansamblului Olympus Residence, viitorii proprietari vor beneficia de o serie de facilităti precum teren de sport, locuri de joacă pentru copii, străzi ?i trotuare pietonale amenajate, acces controlat cu bariere, spatii verzi, locuri de parcare. Amplasarea sa oferă acces facil la mijloacele de transport suprateran dar si la metrou (10 minute distantă fată de statiile Piata Sudului, Apărătorii Patriei). În imediata proximitate a ansamblului Olympus Residence, se regăsesc mall-uri, galerii si centre comerciale, piete agro-alimentare, unităti spitalicesti, scoli si grădinite, unităti de învătământ superior, farmacii (cu program non-stop) si institutii publice.

Înfiintat în anul 1994, Grupul Imobiliar Premier functioneaza in prezent in 6 sucursale, dintre care 5 sunt localizate în sectorul 4 si orasul Popesti-Leordeni si una în sectorul 3. Cu 95 de angajati, Grupul Imobiliar Premier este una dintre cele mai mari companii imobiliare din Romania, si detine în portofoliu, permanent, peste 2.500 de unităti locative cu preturi care pornesc de la 20.000 euro ?i ajung până la 350.000 euro. Proprietatile sunt fie individuale fie amplasate într-unul dintre cele peste 70 de ansambluri rezidentiale pe care le dezvoltă sau promovează.