Carrefour lanseaza campania dedicata pasionatilor de gradinarit

În perioada 18 Februrie – 16 Martie, Carrefour România lansează în hipermaketurile din tară campania dedicată produselor de grădinărit si materialelor săditoare. Clientilor le este propusă o gamă variată de produse în magazine, dar în acelasi timp, sub umbrela responsabilitătii sociale, campania „Creste o floare, creste un copil” aduce si un element de inovatie prin aplicatia „Creste o floare”.

Magazinele Carrefour din întreaga tară propun in aceasta perioadă următoarele produse pasionatilor de grădinarit: flori, gazon si arbusti ornamentali; legume si planete aromatice; pompe, utilaje si accesorii pentru grădină;

Totodată, clientii îsi pot exersa pasiunea pentru grădinărit într-o manieră interactivă prin intermediul aplicatiei din site-ul Carrefour, www.carrefour.ro/cresteofloare. Utilizatorul logat cu userul său de Facebook are posibilitatea de a aduce la maturitate o floare, ghidându-se de următorii pasi: alegerea ghiveciului, pământului, semintelor, îngrăsământului si al decorului. Pentru a ajunge la maturitate, floarea are nevoie de trei zile. În acel moment, daca aceasta primeste un “share”, Carrefour va dona pentru fiecare floare matură, partajată, 2 lei către Asociatia Salvati Copii România.

„Prin campaniile propuse, Carrefour România doreste să ofere clientilor săi produse de înaltă calitate, dar în acelsi timp promovează si apropierea fată de acestia, prin introducerea unui element inovativ din sfera digitală. Campania “Creste o floare, creste un copil” reprezintă simbioza perfectă între o campanie care încurajează pasiunile clientilor si una de responsabilitate socială. Vă invităm să utilizati această aplicatie si să sprijiniti în acest mod, alături de noi, această cauză nobilă”, a declarat Andreea Mihai, Director Marketing Carrefour România.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de tări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viata de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primeste în magazinele sale peste 10 milioane de clienti din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse si servicii la preturi echitabile.

În România, Grupul Carrefour numără 189 de magazine dintre care 29 hipermarketuri 'Carrefour', 106 supermarketuri 'Market', 43 magazine de proximitate 'Express', 10 magazine de proximitate 'Contact' si un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro.