SSIF Broker ofera clientilor servicii de intermediere de credite

SSIF Broker, unul dintre cei mai mari brokeri independenti din piata de capital si singurul listat de Bursa de Valori Bucuresti, anuntă lansarea serviciului de intermediere de credite. Compania a intrat si pe piata de brokeraj de asigurări luna aceasta.

Astfel, vor fi oferite atât servicii de consiliere privind întelegerea produselor bancare, cât si servicii privind valoarea maximă a creditului, ratele totale sau comisioanele aplicate. De asemenea, intermediarul de credite SSIF Broker va asigura relatia între client si bancă, la nivel de documentatie, si îl va consilia pe client pe parcursul întregului proces.

“Continuăm lansarea de servicii si proiecte care să completeze activitatea SSIF Broker si să confirme planurile de extindere si dezvoltare  pe care ni le-am asumat. SSIF Broker este un nume de referintă pe piata financiară, astfel că atât serviciile de asigurări, cât si cele de brokeraj de credite au venit natural, din dorinta de a veni în întâmpinarea clientilor nostri cu o gamă complexă de servicii profesioniste si de calitate”, a declarat Adrian Pop, director general al SSIF Broker SA.

Pentru dosarele de credite, în echipa SSIF Broker au fost cooptati specialisti care să verifice întreaga documentatie si să asigure consultantă. Agentii de intermediere vor prezenta toate variantele care se potrivesc cu profilul clientului, astfel încât să fie luată cea mai bună decizie. SSIF Broker va încheia acorduri de colaborare cu toate băncile din România, oferind astfel clientilor acces la toate produsele existente în piata de creditare.

SSIF Broker SA este membru fondator al Bursei de Valori Bucuresti, si al SIBEX–Sibiu Stock Exchange, actionar la Depozitarul Central S.A. Bucuresti, Casa Română de Compensatie, Casa de Compensatie Bucuresti, Fondul de Compensare al Investitorilor.