Programul Buy-Back Evolio, pentru produsele din categoriile smartphone, tablete si GPS

Evolio introduce sistemul Buy-Back prin care clientii beneficiază de o reducere de 20% din pretul  unui nou produs Evolio în schimbul celui vechi, pentru toate produsele din categoriile smartphone, tablete si GPS .

„Prin Evolio Buy-Back clientii primesc reduceri la cumpărarea unui telefon nou, a unei tablete sau a unui GPS, astfel, pot migra mai usor către o versiune superioară de produs. Dorim să îmbunătătim constant experienta de utilizare a produselor noastre si în acelasi timp să răsplătim fidelitatea clientilor”, a declarat Liviu Nistoran, CE0 & Founder.

Pentru a beneficia de discount, produsul vechi trebuie sa fie complet (carcasă fată-spate, display intact, placă de bază, baterie si încărcător). Dacă produsul vechi oferit la Buy-Back nu este complet, reducerea pentru produsul nou va fi mai mică cu 50% fată de discount-ul pentru produse vechi, complete.

Oferta este valabilă pentru produsele din aceeasi categorie, gadget-uri de acceasi dimensiune de display sau mai mică. Pentru upgrade la o dimensiune mai mare de display, reducerea este de 15%.

Evolio este brandul românesc de produse electronice ce se remarcă prin calitatea produselor si a serviciilor de garantie oferite. Sub brandul Evolio se distribuie o gamă largă de produse de înaltă tehnologie la un pret accesibil, precum smartphones, tablete, echipamente GPS, camere video, smartwatch etc.