Programul de internship-uri platite Network your knowledge @ Ixia - a saptea editie

Ixia, lider la nivel mondial în testarea, securitatea si vizibilitatea retelelor, lansează cea de-a saptea editie a programului de internship-uri plătite Network your knowledge @ Ixia. Destinat studentilor pasionati de securitatea aplicatiilor, programare si dezvoltare software, programul le va oferi acestora posibilitatea să se dezvolte profesional alături de specialisti IT cu experientă si să contribuie direct la proiecte Ixia destinate clientilor din întreaga lume. Internship-urile se vor desfăsura pe durata a 3 luni, începând din luna iunie si până în septembrie.

Candidatii interesati de program vor fi selectati pe baza CV-urilor si, apoi, a unor interviuri tehnice cu manageri Ixia. Studentii admisi vor avea ocazia să lucreze în echipă cu ingineri IT cu experientă pe o multitudine de proiecte din diferite arii, de la infrastructură la mobilitate, platforme, NVS (solutii pentru vizibilitatea retelei) sau protocoale. Mai mult decât atât, studentii vor putea să-si îmbunătătească cunostintele de programare în Ruby, Python, PHP, Java si C/C++, gestionarea bazelor de date, securitate, retelistică, dar si abilitătile de comunicare si muncă în echipă. De asemenea, toti internii vor avea acces la tehnologii de ultimă generatie, training-uri si resurse utile pentru dezvoltarea lor profesională si personală, vor putea lua parte la toate evenimentele companiei si vor beneficia de servicii medicale private.

„Network your knowledge @ Ixia este unul dintre programele de bază care ne-au ajutat să fim aproape de mediul academic pentru calificarea tinerilor pasionati de IT”, a spus Teodor Ceausu, Country Manager Ixia România. „Colaborăm de mai bine de 10 ani cu facultătile de profil tehnic, timp în care am dotat laboratoare cu echipamente de ultimă generatie, am desfăsurat programe de internship si am organizat scoli de vară sau concursuri pentru proiecte de diplomă. Succesul acestor proiecte au contribuit la recunoasterea noastră, la începutul acestui an, ca Academic Cooperation Program of the Year 2016 de către Asociatia Patronală a Industriei de Software si Servicii (ANIS) si ne-a convins că ele sunt o parte foarte importantă a strategiei noastre de business.”

Studentii din facultătile cu profil tehnic interesati de programul de internship se pot înscrie la adresa ixro-career @ ixiacom.com sau pe website-ul www.stagiipebune.ro până la data de 31 martie 2016. De asemenea, pentru a afla mai multe despre companie si program, acestia se pot întâlni, în Bucuresti, cu inginerii Ixia la Ixia Day, eveniment care se va desfăsura atât în Facultatea de Electronică, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei (17 martie 2016, ora 16.00, în sala A101), cât si Facultatea de Automatică si Calculatoare (24 martie 2016, între orele 11.00 -17.00, în holul facultătii si sala EC105).

Ixia (NASDAQ: XXIA) dezvoltă solutii de testare, vizibilitate si securitate, care îmbunătătesc aplicatiile destinate retelelor fizice si virtuale ale companiilor, furnizorilor de servicii si producătorilor de echipamente de retea.