Premier Imobiliare: Locuinte in Sud chiar si pentru cei ce lucreaza in Nord. Preturi de la 23.000 de euro

Premier Imobiliare a anuntat noua ofertă de locuințe disponibilă și în catalogul imobiliar recent lansat, pentru acest sezon. Noile oferte de locuințe din Bucuresti sunt destinate tinerilor, familiilor cu copii care sunt în căutare de locuințe aproape de stații de metrou, instituții educaționale, centre comerciale sau spații verzi.

Începând cu luna martie, românii sunt tot mai interesați de imobiliare, achiziții personale sau investiții. Am sesizat un interes din ce în ce mai mare în rândul tinerilor pentru locuințe, în special persoanele care muncesc în zonele centrală și de Nord, ele caută o locuință în zona de Sud a Capitalei, fie că vorbim despre garsoniere sau apartamente cu 2, 3 și 4 camere”, declară Andrei Gheorghișor, Branch Manager, Premier Imobiliare.

Compania Premier Imobiliare are în portofoliu o ofertă variată în preț și localizare. Românii pot opta pentru locuințe cu prețuri începând de la 23.000 de euro pentru o garsonieră, cu o suprafață utilă de 30 mp, în Studio Plus Residence (zona Metalurgiei), 32.000 de euro pentru o garsonieră dublă, cu o suprafață utilă de 40 mp, în Alpha Residence, (zona Apărătorii Patriei), 34.500 de euro pentru un apartament cu 2 camere, cu o suprafață utilă de 50 mp, în Olympus Residence, (zona Olteniței) și 58.000 de euro pentru un apartament cu 3 camere, cu o suprafață utilă de 71 mp în Top Class Residence (Zona Dimitrie Leonida).

„Este o tendință tot mai des întâlnită, să lucrezi în Nord și să locuiești în zona de Sud, clienții fie contactează consultanții imobiliari localizați în cele 6 sucursale Premier din sectoarele 3, 4 și Popești-Leordeni, fie merg la târgurile de profil la care compania participă”, adaugă Andrei Gheorghișor, Branch Manager, Premier Imobiliare.

Prețurile pentru unitățile locative din portofoliul companiei Premier Imobiliare încep de la 690 de euro/mp și pot ajunge chiar și până la 1.500 de euro/ mp.

Înființat în anul 1994, Grupul Imobiliar Premier funcționează în prezent în 6 sucursale, dintre care 5 sunt localizate în sectorul 4 și orașul Popești-Leordeni și una în sectorul 3. Cu 95 de angajați, Grupul Imobiliar Premier este una dintre cele mai mari companii imobiliare din Romania, si deține în portofoliu, permanent, peste 2.500 de unități locative cu prețuri care pornesc de la 23.000 euro ṣi ajung până la 350.000 euro. Proprietatile sunt fie individuale fie amplasate într-unul dintre cele peste 80 de ansambluri rezidențiale pe care le dezvoltă sau promovează.