Principalele zboruri spre Bruxelles au fost anulate. Paravion ofera sprijin turistilor romani care vor sa se intoarca acasa

După incidentele din 22 martie, soldate cu două explozii în aeroportul Zaventem din Bruxelles,  companiile aeriene care operează zboruri din România spre capitala Belgiei, au anulat cursele, până la noi informatii din partea autoritătilor.  Biletele achizitionate pot fi rambursate integral sau rerutate. Clientii Paravion care au plănuit călătorii spre capitala belgiană si doresc să renunte sau să le reprogrameze au tot suportul agentiei în aceste demersuri.

În urma incidentelor violente ce au avut loc marti dimineata în aeroportul Zaventem, din capitala Belgiei, soldate cu morti si răniti, turistii români care si-au planificat zboruri în intervalul 22 - 31 martie pot anula călătoriile cu rambursare integrală sau pot fi rerutati, fără costuri suplimentare, pe date ulterioare de călătorie.

Potrivit informatiilor Paravion, cea mai mare agentie de turism online din România, toate biletele emise si neutilzate pe curse operate TAROM intre Bucuresti si Bruxelles, în perioada 22 - 31 martie, vor fi rambursate  integral  sau rerutate, fără penalizare, pe rute ulterioare de călătorie.
 

Si zborul operat de Blue Air din Bacău spre capitala Belgiei pe 22 martie a fost anulat, turistii având la dispozitie optiunea de rerutare sau rambursare integrală a biletelor achizitionate.

”Ce s-a intamplat la Bruxelles este tragic. Suntem alături de Belgia în aceste momente, si, în acelasi timp, vrem să îi asigurăm pe toti turistii români care se află în Bruxelles, sau aveau în plan această destinatie, că Paravion este alături de ei, cu tot suportul tehnic de care au nevoie pentru a se întoarce acasă sau a-si replanifica demersul de călătorie”, declară Remus Visan, Director General Paravion.

Potrivit oficialilor Ministerului Afacerilor Externe al României (MAE), exploziile cu bombă din capitala Belgiei, de pe data de 22 martie 2016, sunt urmarea unui atac terorist, soldate cu cu pierderi de vieti omenesti si numerosi răniti. În continuarea informatiilor făcute publice, MAE pune la dispozitia cetătenilor români precum si rudelor acestora,  contactele telefonice ale Ambasadei României în Regatul Belgiei +32 (0)2 347 5338, +32 (0)2 345 0040, +32 (0)2 344 1658, precum si telefonul mobil de urgentă al sectiei consulare a misiunii diplomatice de la Bruxelles  +32(0)2 344 0854.

Ministerul Afacerilor Externe, prin Ambasada României în Regatul Belgiei, asigură cetătenii că este în legătură permanentă cu autoritătile locale pentru noi informatii cu privire la existenta unor cetăteni români afectati ca urmare a exploziilor.

Paravion este cea mai mare agentie de turism online din România, care operează pe mai multe piete din Europa de Est si în Turcia, oferind servicii precum rezervări de bilete de avion, vacante, închirieri auto si hotel. Website-ul beneficiază de un call center disponibil 24 de ore din 24, precum si de solutii de securitate dezvoltate de Zitec si PayU.