HTC One M10 - in avanpremiera in Romania la QuickMobile.ro

HTC One M10, telefonul despre care se spune că va fi cel  mai puternic din lume si a cărui lansare oficială va avea loc pe 12 aprilie, poate fi deja precomandat prin intermediul QuickMobile.ro, cel mai mare specialist în tehnologie din România, care îl include în ofertă în avanpremieră pe piata locală.

HTC One M10 poate fi precomandat în România începând de marti, 29 martie, urmând ca, după 12 aprilie, data la care va fi anuntat la nivel mondial, să înceapă livrările.

În ceea ce priveste hardware-ul telefonului, One M10 va integra un chipset Snapdragon 820 si 4 GB memorie RAM, ceea ce îl va propulsa în topul celor mai performante smartphone-uri din lume.

Disponibil în culorile argintiu, auriu si gri, noul vârf de gamă al HTC are un pret de 3.299 lei si va veni în varianta de 32 GB memorie internă.

”Suntem prezenti la toate târgurile de profil din lume, în scopul de a aduce primii pe piata locală produse de top, pentru care există o cerere foarte mare. stim că utilizatorii din România sunt pasionati de noile tehnologii si în acelasi timp se adaptează usor si rapid la tot ce este nou în acest sens. HTC One M10 va fi cu sigurantă o vedetă, având în vedere că se preconizează a fi unul dintre cele mai puternice telefoane la ora actuală”, a declarat Tudor tiboc, General Manager, QuickMobile.

După 10 ani de la înfiintare, QuickMobile a devenit cel mai mare specialist în tehnologie din România, datorită portofoliului extins si a disponibilitătii produselor în stoc. QuickMobile.ro este unul dintre cele mai importante magazine online de telefoane, tablete, gadgeturi si accesorii din România, fiind completat de o retea de puncte de vânzare în cele mai mari centre comerciale din tară.

În 2015, compania s-a extins pe piata internatională prin lansarea magazinului online QuickMobileShop.com, care livrează în toate cele 28 de state din cadrul Uniunii Europene. Odată cu extinderea business-ului pe plan international, QuickMobile a externalizat operatiunile de service (reparatie/înlocuire) către service-urile autorizate de producători, semnând contract cu unul dintre cele mai mari centre de receptie specializat în service si retur din Europa, respectiv Service-Return.com.