The Code, cel mai avansat program de detoxifiere din Romania - a V-a editie

The Code, cel mai avansat program de detoxifiere pentru corp si minte, anuntă cea de-a cincea editie ce se va desfăsura în perioada 12-18 mai, la Fundătica – Rucăr Bran. Timp de sapte zile, participanti veniti din toată tara vor beneficia de cel mai curat aer din România (certificat prin analize de Global Atmosphere Watch) si de un program de detoxifiere completat de workshop-uri si educatie despre nutritie, metabolism si corp, de antrenamente, de sesiuni de body & mind (Yoga, Pilates, meditatie, tehnici de respiratie), de consiliere motivatională si de activităti de grup.

THE CODE este un program unic în România, îmbinând, într-un pachet de trei săptămâni, concepte de top din domeniul detoxifierii, al antrenamentelor, al nutritiei alcaline si al educatiei. Se adresează celor care îsi doresc un start rapid în transformarea corpului lor.

“Am hotărât să am grijă de mine. Trebuia să mă ocup de mine, pentru a putea face lucruri în continuare. THE CODE te pune în contact cu mintea ta, cu organismul tău, într-un alt fel decât o poti face prin orice altceva. Este o codificare, un cumul de activităti care îti dau energie si fortă absolut incredibile, dar mai ales te ajută să descoperi ce poti face cu adevărat”, spune Andreea, absolventă THE CODE.

Programul complet este conceput pentru 21 de zile, timpul necesar pentru crearea unui nou obicei, asa cum atestă studiile. Prima săptămână are loc înainte de tabără si este dedicată pregătirii pentru perioada de detoxifiere. Cea de-a doua săptămâna reprezintă punctul culminant, activitătile având loc în cadrul taberei de la munte, aici regăsindu-se abordarea completă (detox, antrenamente, educatie, body&mind), iar cea de-a treia săptămână este rezervată acomodării la dieta obisnuită, post detoxifiere, cu o activitate intensă de consiliere si suport.

Programul este realizat din trei componente de bază, motivul pentru care este singular pentru piata din România.
 
Prima componentă o reprezintă detoxifierea, fundamentul pe care poate începe orice proces de transformare corporală.

Protocolul de detoxifiere este conceput pe baza ultimelor teorii nutritionale integrative din S.U.A., fiind construit în jurul conceptului de alimentatie lichidă, bazată pe sucuri proaspete de fructe si legume, alături de super-alimente  si suplimente organice. Un pas important este semnarea de parteneriate strategice cu institutii de cercetare medicală si producători agricoli bio din România, promovând inovatia de ultimă generatie si produsele agricole românesti de cea mai bună calitate.
 
Un participant al taberei THE CODE consumă în medie, sub formă lichidă, peste 40 kilograme de fructe si legume, peste 20 de litri de apă alcalină si 3 litri de ceai, în cele sapte zile petrecute la altitudinea de 1360 de metri. Fără această detoxifiere, nu ar fi posibilă transformarea si corpului, prin curătarea intestinelor si regenerarea ficatului.

A doua componentă este o codificare din 12 antrenamente si rutine sportive, concepută special pentru THE CODE de către co-fondatorul programului, George Bogdan, life coach cu peste 20 de ani de experientă internatională în domeniu. Fiecare sesiune are propria modalitate de a modifica metabolismul si productia hormonală. Programul bootcamp-ului include maximum patru antrenamente pe zi, sesiuni  cu intensitate ridicată, clase semnătură ale lui Geo Bogdan sau din categoria “body&mind”.

A treia componentă a programului THE CODE este formată din workshop-uri de educatie pe teme precum nutritie, biomecanică, anatomie, biochimie si teoria antrenamentului. Odată înteles corpul în profunzimea proceselor sale, cauza afectiunilor devine clară fiecărui participant, moment care declansează fenomenul de homeostază, de vindecare.

Programul este o solutie unică pentru toti cei aflati în căutarea unui moment de respiro pentru trup, minte si suflet. Cei peste 170 de absolventi ai taberelor THE CODE de până acum vin din companii sau activitate antreprenorială,  stresul si programul încărcat ajungând să îsi spună cuvântul asupra sănătătii si stilului lor de viată.

 “Participantii vin către noi cu o dorintă accentuată  de schimbare. În THE CODE, îi scoatem din zona de confort si îi ducem acolo unde are loc transformarea. Este mai mult decât un proces de detoxifiere, lucrăm cu emotiile si fricile fiecăruia în parte. Aici dăm înapoi kilometrajul real al celulei si schimbăm obiceiurile nepotrivite, astfel încât să se întoarcă acasă oameni diferiti”, spune George Bogdan, co-fondator al programului THE CODE.

Lansat pe piată în iunie 2015, THE CODE este programul-etalon din România ce combină concepte avansate din domeniul detoxifierii, al antrenamentelor sportive, al nutritiei alcaline integrative si al educatiei.

Mai multe informatii despre program, pot fi obtinute de pe site-ul www.btcode.eu. THE CODE este cel mai avansat program din România de detox metabolic holistic, slăbit sustenabil, nutritie alcalină integrativă, antistres, echilibrare mentală, antrenamente, oxigenare profundă, energizare, echilibrare corp-minte si transformare corporală. The CODE este un model educational livrat celor care îsi doresc un start rapid în transformarea corpului lordar si celor care vor să beneficieze de un nivel avansat de cunostinte despre sănătate si corpul lor. Programul a fost lansat pe piată în iunie 2015 de către George Bogdan, Bogdan si Anamaria Putinică. Până în prezent, au avut loc patru editii cu peste 170 de participanti.