Eureka Poker Tour - in premiera in Romania, festival de poker la Bucuresti

Pentru prima dată în istoria sa de sase ani, Eureka Poker Tour, sponsorizat de PokerStars, un brand Amaya Inc. (Nasdaq: AYA; TSX: AYA), aduce în România un festival de poker de 7 zile, care va avea loc în Bucuresti, în perioada 16 - 22 mai 2016.

Al doilea eveniment din cel de-al saselea sezon al Eureka Poker Tour este organizat în parteneriat cu PokerFest România, operator român de festivaluri de poker. Programul Eureka Poker Tour include 18 evenimente, oferind o gamă variată de turnee - de la turnee No-Limit Hold’em de €100 până la prestigiosul Eveniment Principal, cu o valoare de €1.000.

Unii dintre cei mai buni jucători de poker din lume sunt asteptati să participe la Evenimentul Principal din Bucuresti al Eureka Poker Tour, printre acestia numărându-se si Daniel Negreanu, membru Team PokerStars Pro. Negreanu, ai cărui părinti sunt români, este jucătorul cu cele mai mari câstiguri din toate timpurile, peste 32 de milioane de dolari.

Jonathan Raab, Business Development Manager, Eureka Poker Tour, a declarat: “Bucurestiul este destinatia perfectă pentru Eureka Poker Tour, cu o multime de oferte pentru toti jucătorii. Mai mult ca oricând, pokerul se bucură de popularitate în România, astfel încât a fost o alegere firească pentru noi să găzduim un turneu în capitala tării. Ne dorim să crestem popularitatea pokerului în regiune si să le oferim participantilor un festival de poker de înaltă calitate.”

Sorin Constantinescu, Chief Executive Officer al PokerFest, a declarat: "Trăim un moment unic pentru pokerul din România. Organizarea Eureka Poker Tour la Bucuresti este o recunoastere pentru pokerul românesc si, în acest context, pune Bucurestiul pe hartă, ca destinatie turistică remarcabilă. Fără doar si poate, colaborare cu PokerStars certifică forta si calitatea acumulate de PokerFest în cei cinci ani de activitate. Suntem mândri să fim parte a acestui circuit major alături de alte orase europene si suntem siguri că acesta este abia începutul. Cred că România are potentialul necesar pentru a deveni un punct central al pokerului european".

Eureka Poker Tour va atrage mii de jucători de poker în România. În încercarea de a face acest eveniment mai atrăgător pentru turistii europeni, moneda euro a fost aleasă pentru plata taxelor de înscriere.

Eveniment: Eureka Poker Tour Bucuresti;
Data:16-22 mai 2016;
Locatia: Hotel Intercontinental Bucuresti, Bulevardul Nicolae Bălcescu 4, Bucuresti.

Eureka Poker Tour, sponsorizat de PokerStars, un brand Amaya Inc. (Nasdaq: AYA; TSX: AYA), este un circuit de turnee de poker care se derulează în câteva dintre cele mai incitante destinatii ale pokerului din Europa Centrală si de Est. Din 2010, Eureka Poker Tour a oferit în total 11,8 milioane de euro în premii pentru Evenimentele Principale ale turneului si a găzduit mai multe festivaluri de succes în întreaga Europă. Sezonul 6 al Eureka Poker Tour vine după succesul celor cinci campanii anterioare, cu festivaluri importante de poker organizate în Rozvadov, Bucuresti si o Mare Finală în cadrul European Poker Tour, în Praga.

PokerStars operează cele mai populare website-uri de poker din lume, deservind comunitatea globală de poker. De la lansarea sa, în 2001, PokerStars a devenit prima optiune pentru jucătorii din întreaga lume, oferind mai multe turnee zilnice decât oricare alt operator, la cele mai bune standarde de securitate online. Peste 145 de miliarde de mâini s-au jucat pe PokerStars – adică mai multe decât pe oricare alt website. PokerStars.com si PokerStars.eu operează la nivel global sub licente acordate de guvernele din Insula Man si respectiv Malta.

De asemenea, PokerStars detine licente guvernamentale separate pentru Marea Britanie, Belgia, Bulgaria, Danemarca, Estonia, Franta, Germania, Italia si Spania. PokerStars este brandul reprezentativ al Rational Group, care operează afaceri si branduri din lumea gaming-ului, cum ar fi PokerStars, Full Tilt si European Poker Tour. În 2012, 2013 si 2014, companiile Rational Group din Marea Britanie si Insula Man au fost recunoscute într-un Top 25 al celor mai bune locuri de muncă de către Great Place to Work Institute, la categoria Best Workplaces. Companiile Rational Group din Costa Rica si Dublin s-au bucurat de aceleasi aprecieri în topurile locale respective, în 2014. PokerStars a devenit recent proprietatea Amaya Inc. (Nasdaq: AYA; TSX: AYA).

PokerFest este operatorul român de festivaluri de poker. În cei cinci ani de activitate a organizat peste 40 de festivaluri de poker în 5 tări si 12 orase, a dat premii în valoare de milioane de euro si a adunat la mese peste 100.000 de competitori. Obiectivele companiei sunt să transmită publicului pasiunea pentru pokerul live si să facă din România o placă turnantă pentru pokerul live european. De aceea, festivalurile PokerFest au fost întotdeauna locul predilect de întâlnire a comunitătii din poker, de schimb  de informatii si de legare a multor prietenii. Această viziune se reflectă si în sloganul companiei: "PokerFest: where poker players meet."