Safety Broker - afaceri in crestere cu 42,9% in T1, 2016

Safety Broker a intermediat în primul trimestru al acestui an prime brute în valoare de peste 123 milioane lei, cu 42,9% mai mult decât cele 86 milioane lei intermediate în aceeasi perioadă din 2015.

În primele 3 luni din 2016, portofoliul de asigurări non-RCA gestionat de Safety Broker a crescut cu 25,5%, de la 22,6 milioane lei la peste 28,4 milioane lei. Din totalul subscrierilor realizate, politele obligatorii RCA au generat venituri de 94,6 milioane lei (comparativ cu 63,4 milioane lei în T1/2015).


Principalele obiective pentru acest an sunt: dezvoltarea continuă a portofoliului non-RCA, depăsirea unui volum total al primelor brute intermediate de 450 milioane lei – pentru prima dată în istoria de 11 ani a Safety Broker si cresterea capitalului social al companiei până la valoarea de 1 milion lei, pentru a putea derula activitatea în conditii optime, cu respectarea reglementărilor ASF.“În plus, ne vom continua procesul de transformare într-o organizatie orientată exclusiv către clientii finali. Ei ne permit să existăm, iar satisfactia lor este cea care ne-a determinat să fim acum liderul pietei de intermediere din România”, declară Viorel Vasile, CEO al Safety Broker.


“Le multumim colegilor din UNSICAR pentru colaborarea din toti acesti ani si ne exprimăm si pe aceasta cale dorinta de a ne implica si de a contribui si pe viitor la dezvoltarea pietei locale de asigurări”, declară oficialul companiei.


Safety Broker s-a alăturat uniunii profesionale a brokerilor imediat după înfiintare, în anul 2005, din dorinta de a contribui la dezvoltarea pietei de specialitate dar si pentru a putea fi parte a dialogului dintre principalii jucători de atunci.


Safety Broker este cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local ce operează în România.

Safety Broker are în prezent o echipă managerială cu experientă îndelungată în asigurări si o retea teritorială puternică în Bucuresti, Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Caras-Severin, Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Valcea si Vrancea. În 2013, compania s-a extins si în Republica Moldova.