Noul iPad Pro de 9.7 inchi, in oferta Vodafone Romania

Vodafone Romania a anuntat ca va oferi noul iPad Pro de 9.7 inchi, care introduce capabilitati tehnice de exceptie si tehnologii avansate. Noul iPad Pro dispune de un ecran profesionist, dotat cu tehnologii avansate, precum True Tone, care foloseste senzori pe patru canale, ce ajuta la ajustarea dinamica si echilibrarea luminozitatii ecranului, in functie de mediu.

Ecranul pro Retina permite o luminozitate crescuta cu 25% mai mult decat orice modele de iPad anterioare si are cu 40 % mai putina reflexie. Noul iPad Pro este subtire, are doar 6,1 mm si cantareste mai putin de 500 de grame. Terminalul ofera performanta de exceptie, conectivitate si versatilitate. Dispunand de un procesor puternic 64-bit A9X, noul iPad ofera performante care rivalizeaza cu multe modele de laptop si dispune de o baterie cu autonomie de o zi intreaga.

Terminalul este dotat cu o camera de 12 MP cu senzor iSight care poate captura materiale video 4K si cu o camera secundara FaceTime HD cu o rezolutie imbunatatita de 5 MP. iPad Pro ofera performante exceptionale si la nivel de sunet. Noul terminal de la iPad are un sistem de sunet profesionist, ce reda un sunet clar, stereo, la o calitate de aproape de doua ori mai buna decat iPad Air 2.

iPad Pro este compatibil si cu accesoriile Apple Pencil si Smart Keyboard, disponibile separat, care ii ajuta pe utilizatori sa atinga un nivel ridicat de precizie si utilitate.

Datorita capabilitatilor performante ale retelei Supernet 4G, combinate cu conectivitatea extrem de rapida oferita de noul iPad Pro 9.7-inch, utilizatorii pot indeplini chiar si cele mai dificile sarcini, indiferent unde se afla.

Noul iPad Pro 9.7-inch este disponibil in culorile auriu si negru.  Pentru mai multe informatii despre iPad, vizitati www.apple.com/ipad.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone are divizii in 26 de tari, 57 de retele partenere in intreaga lume si operatiuni de broadband fix in 17 tari. La 31 decembrie 2015, Vodafone avea 461 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 13 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix.