Pre-comenzi pentru noul Huawei P9, la Vodafone, cu bratara inteligenta Huawei B2 bonus

Utilizatorii Vodafone Romania isi vor putea inregistra pre-comenzile pentru noul smartphone Huawei P9, in perioada 11 - 28 aprilie 2016, pe site-ul www.vodafone.ro. 

Mai mult, primele 100 de pre-comenzi pentru smartphone-ul Huawei P9 includ, gratuit, cate o bratara inteligenta Huawei B2.

Noul smartphone Huawei P9 este primul terminal pentru care producatorul colaboreaza cu Leica, pentru dezvoltarea camerei duale de 12 MP, ce dispune de senzori RGB si BW, precum si de focalizare asistata de laser.

Imaginile surprinse de noua camera sunt puse in valoare de un display full HD de 5,2 inchi, iar procesorul Kirin 955 este sustinut de o baterie cu o capacitate de 3.000 mAh. Noul smartphone functioneaza cu sistemul de operare Android Marshmallow 6.0 si dispune de interfata Huawei Emotion UI 4.1.

Huawei P9 suporta cea mai noua versiune de conectivitate USB reversibila, Type-C, si dispune de o memorie RAM de 3 GB.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone are divizii in 26 de tari, 57 de retele partenere in intreaga lume si operatiuni de broadband fix in 17 tari. La 31 decembrie 2015, Vodafone avea 461 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 13 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix.